RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
LİNK YENİLENDİ HATALAR-BUGLAR DÜZELTİLDİ!
Önceden indirip oynamayanlar bir kere daha indirsin :D

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Decocraft kullanabilirdin ama söylemek için geç kaldım sanırım. Neyse mapi bir deneyelim bakalım.

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bitirdim.

EEEee fena değildi kötü değildi ama çok iyi de değildi ayrıca kısaydı sanki biraz, easter eggler fena değil Batman'den Bane,Lara Indıana. Demodakiyle aynı hikaye değil ama daha iyi. Seni buldum bide MCbilmemkim buldum.Map buyuk ama bu çoğunluğu ağaçlar ve köyler kaplıyor 3 köyümsü yer var ilk köy iyi etkinlikleri güzel 2. fena değil ama kötü değil. Ayrıca ilk baştaki köy arabasında bug var.

Puan = (100 üzerinden) 75

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bitirdim.

EEEee fena değildi kötü değildi ama çok iyi de değildi ayrıca kısaydı sanki biraz, easter eggler fena değil Batman'den Bane,Lara Indıana. Demodakiyle aynı hikaye değil ama daha iyi. Seni buldum bide MCbilmemkim buldum.Map buyuk ama bu çoğunluğu ağaçlar ve köyler kaplıyor 3 köyümsü yer var ilk köy iyi etkinlikleri güzel 2. fena değil ama kötü değil. Ayrıca ilk baştaki köy arabasında bug var.

Puan = (100 üzerinden) 75
Yorumun için teşekkürler aynı zamanda o at arabası bugg'unu düzeldiğ yeniden upload ediceğim. Nasıl bir bug oluyor anlatabilir misin?
Edit: Hanlara bazı aralıklarla giren hırsızlar eklendi! :)

Son düzenleme:

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler aynı zamanda o at arabası bugg'unu düzeldiğ yeniden upload ediceğim. Nasıl bir bug oluyor anlatabilir misin?
Edit: Hanlara bazı aralıklarla giren hırsızlar eklendi! :)

Wagonu kullan dedim bi şey olmadı (ilk köyde) sonra npc wand la tıkladım zaten ordayım be adam keşfetmem lazım. Sonra orda ınstall bilemem ne seçeneği vardı onu seçtim öyle oldu adı default bilmem neydi.

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ShadowTale krallığna girip kralı öldürdüm içinden hazine odasının anahtarı düştü düşmesinede bir tane buton düştü içeri girince kapı kapandı direk neden şalter yerine buton kullandın anlamadım kaldım odada buga düştüm help ! Bunun gibi bir tanede maden gibi bir yer var içinde haydutlar doluydu oraya girince yine giriş arkamdan kapandı blokta kıramıyoruz çıkamadım mecbur hileyle geçtim hile engelleyici koysaydın hiç oynayamazdım.

Edit: Oyun düşündüğümden kısa olmuş.

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ShadowTale krallığna girip kralı öldürdüm içinden hazine odasının anahtarı düştü düşmesinede bir tane buton düştü içeri girince kapı kapandı direk neden şalter yerine buton kullandın anlamadım kaldım odada buga düştüm help ! Bunun gibi bir tanede maden gibi bir yer var içinde haydutlar doluydu oraya girince yine giriş arkamdan kapandı blokta kıramıyoruz çıkamadım mecbur hileyle geçtim hile engelleyici koysaydın hiç oynayamazdım.
O madene girince çıkılmıyor o bir tuzak. Haydutları öldürüp ilerleyince çıkılıyor :)
Aynı zamanda o sandık odasında buton yok muydu? Bekleyin arkadaşlar bütün hepsini düzelttim yeniden upload ediyorum.
Aynı zamanda Elizabeth'le evlenmek vb. yeni şeyler eklendi..
Bug'ları bana rapor ettiğiniz için teşekkürler ve kusuruma bakmayın :)

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O madene girince çıkılmıyor o bir tuzak. Haydutları öldürüp ilerleyince çıkılıyor :)
Aynı zamanda o sandık odasında buton yok muydu? Bekleyin arkadaşlar bütün hepsini düzelttim yeniden upload ediyorum.
Aynı zamanda Elizabeth'le evlenmek vb. yeni şeyler eklendi..
Bug'ları bana rapor ettiğiniz için teşekkürler ve kusuruma bakmayın :)

O madendeki tüm haydutları öldürdüm sonunda ormana çıkan bir yer vardı ama yaprak gibi şeyler vardı ve onları kıramıyordum.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O madendeki tüm haydutları öldürdüm sonunda ormana çıkan bir yer vardı ama yaprak gibi şeyler vardı ve onları kıramıyordum.
Sağ tıklıyarak açılıyordu :D
Aynı zamanda bütün yapraklar kılıç, balta vb. şeylerle kırılabiliyor ancak bu texture pack'ten kaynaklı kamufle olmuş trapdoor'dur :)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
LİNK YENİLENMİŞTİR BİR SÜRÜ YENİLİK ve HATALAR, BUG'LAR DÜZELTİLMİŞTİR! :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunu Çok Daha Fazla Uğraşarak Vanilla Halini Yapabilirdin Aslında Modsuz Olarak :)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bunu Çok Daha Fazla Uğraşarak Vanilla Halini Yapabilirdin Aslında Modsuz Olarak :)
Dediğim gibi proje çok eski yapımına geçen sene başlamıştım okul nedeniyle erteledim.. Ben bunu yaparken daha minecraft'ın en son sürümü 1.5.2 'idi.. :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi proje çok eski yapımına geçen sene başlamıştım okul nedeniyle erteledim.. Ben bunu yaparken daha minecraft'ın en son sürümü 1.5.2 'idi.. :)
Map Hazır İken Bıraktıysan 1.8 e Güncelleyip Yapardında Bu Halide İyi :p