[Yeni Youtube Kanalım] Bilgihane!

Videoyu beğendiniz mi?

• Çok kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Geliştirmelisin

Kullanılan: 1 12.5%
  • Ne iyi, nede kötü

Kullanılan: 1 12.5%
  • İyi, devamını bekliyorum.

Kullanılan: 4 50.0%
  • Çok iyi

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Sizlerle yakın zamanda açmış olduğum Bilgihane isimli Youtube kanalımı paylaşmak istiyorum. İlk videoyu az önce yükledim. İzlemenizi öneririm, bence ilk video için gayet iyi oldu :alay: Videoyu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın! :alay:

Video:

Youtube Kanalım:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunlar biliniyor az da olsa.Sana bilinmeyen bir şey söyliyeyim mi ?
Jupiter katı bir cisim değildir.Bunu bilmeyenler olur şimdi.Yani Jupitere giremezsiniz.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar biliniyor az da olsa.Sana bilinmeyen bir şey söyliyeyim mi ?
Jupiter katı bir cisim değildir.Bunu bilmeyenler olur şimdi.Yani Jupitere giremezsiniz.
Aslında bu konuyla ilgili küçük bir teorim var. Biliyorsundur ki Jupiter birçok göktaşını kendine çekerek imha ediyor. Bu göktaşları Jüpiter'in Gaz Bulutlarının altında küçük bir zemin oluşturmuş olabilir fakat bilimsel ve kanıtlanmış bir şekilde tabii ki Jüpiter bir Gaz Devi'dir :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jupiteri neden patlatalım.Jupiterden neden yararlanmıyoruz.Petrol devri yerine hidrojen devri başlıyacak.
Eğer hala yaşıyorsak en büyük sebeplerinden biri zaten Jüpiter'dir :) . Jüpiter, Dünyamıza yaklaşan gök taşlarını kendine çekerek imha ediyor ve bizi gök taşlarından koruyor :)

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jupiterde saf olarak hidrojen bulunduğunu sanmıyorum.Hidrojen daha çok yıldızlarda bulunur ama Jupiter dev bir gaz topluluğudur ancak bu bir çekirdeği olmadığı anlamına gelmez.Gezegenler böyle oluşur.Aslında yaptıkları tek şey serbest düşüş (şimdilik yer çekimi diyelim) altında bir araya gelmek ve yüksek basınç altında çekirdeklerini oluşturmaktır.