Tıklanılan isimli eşya ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Uzun süredir deniyorum birçok yöntem denedim olmadı bende bi an şaşırdım ? örneğin bir sandığın ismini "Deneme" yapıyorum yere koyuyorum.Deneme isimli sandığı açmalarını iptal etmek istiyorum olmuyor :?
Kod:
on rightclick on a chest:
 if clicked chest's display name is "Deneme":

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
on rightclick on chest:
    wait 1 ticks
    "%inventory name of current inventory of player%" is "Sandık Adı":
        cancel event

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
PHP:
on rightclick on chest:
    "%inventory name of current inventory of player%" is "Sandık Adı":
        cancel event
Çalışıyor mu?
Çalışacağını düşünüyorum ama çalışmıyorsa wait 3 ticks eklemeyi düşünün çoğu kod böyle düzeliyor.
(Cancel event nasıl olacak derseniz kick player felan yapın orası size kalmış :()

(Wait 1 ticks yerine wait 3 ticks öneriyorum bazı yerlerde 1 tick işe yaramıyor.)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışıyor mu?
Çalışacağını düşünüyorum ama çalışmıyorsa wait 3 ticks eklemeyi düşünün çoğu kod böyle düzeliyor.
(Cancel event nasıl olacak derseniz kick player felan yapın orası size kalmış :()

(Wait 1 ticks yerine wait 3 ticks öneriyorum bazı yerlerde 1 tick işe yaramıyor.)

Direk oluyor :( "wait 1 ticks" daha rahat :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

Direk oluyor :( "wait 1 ticks" daha rahat :)
Çalışmadı ?[DOUBLEPOST=1436294748,1436294103][/DOUBLEPOST]
Çalışıyor mu?

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmadı ?[DOUBLEPOST=1436294748,1436294103][/DOUBLEPOST]

Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Sandığın adı yani üstünde "Chest" veya "Sandık" yerine bakıyor. Current inventory şu an olduğunuz çantaya bakar.Adını kontrol eder ve işlemi gerçekleştirir.