Ve aleyküm selam. 1 videoyu ortalama kaç saatte yüklüyorsun.Hazır konu Jüpiter'e gelmişken, size Jüpiter ve Venüs'ün selamı var
![]()
![]()
Pluton'un da onlara. Anlamayanlar için Pluton yeniden gezegen olabilir.Hazır konu Jüpiter'e gelmişken, size Jüpiter ve Venüs'ün selamı var
![]()
![]()
ttnet mi?[DOUBLEPOST=1436293032,1436292998][/DOUBLEPOST]İlk video kısa ve boyutu küçük olduğundan 5 dakikada yükledi. Fakat videoyu hazırlaması 30 dakika kadar almıştır heralde![]()
Pluton cüce gezegen grubunda. ( şaka değil gercek )Pluton'un da onlara. Anlamayanlar için Pluton yeniden gezegen olabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Olabilir dedim zaten. Ben de bir yerde okumuştum.ttnet mi?[DOUBLEPOST=1436293032,1436292998][/DOUBLEPOST]
Pluton cüce gezegen grubunda. ( şaka değil gercek )
Bu ay içerisinde anlaşılacak. New Horizons adlı uzay aracı tüm sorularımızı cevaplayacakPluton'un da onlara. Anlamayanlar için Pluton yeniden gezegen olabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nereden çıktı Nasa'nın bay olduğuNasa bey adımı söyler misin lütfen arkadaşlarım izliyo hava atcam sA:FDaf
Nasa erkek ismi Nasaiye Nasagül falan olsaymış bananeNereden çıktı Nasa'nın bay olduğu![]()
Nasagül demişken, Nazgul aklıma geldi nedense.Nasa erkek ismi Nasaiye Nasagül falan olsaymış banane![]()
Bir sonraki videomda dikkat edeceğim, teşekkürlerResim süresini biraz daha yavaşlatmalısın. Son 2-3 kelimeyi okuyamadan geçiyor.