Minecraft FireWall (Anti-Cheat)(Hile Engelleyici) 1.7.2 Tüm Hileleri Engeller.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneme Serveri 5 kişilik / 52.24.247.84 Sunucu Kullanıyorum.

Öncelikle Uzun bir tanıtım aşamasından sonra programı burda yayınlıyorum Malesef link olmucak.Plugin paralı veya ücretsiz olması konusunda hayla düşünüyorum.Burda gerekli açıklamaları ve tanıtımı yaptıktan sonra bir server açıcam ve orda canlı şekilde plugini test etmenizi sağlıyacağım.
Program Nasıl Çalışır Adım Adım Resimle:

Servere Eğer bizim değiştirdiğimiz launcher ile girmez iseniz Server bunu fark eder ve siz servere girdiğinizde kick yersiniz.Bunun gibi

Ve kick yediğiniz an servere girmek için launcheri tekrar açmanız gerekir launcher her açıldığında 1.7.2.jar dosyasını değiştirir bir hatayla karşılaşırsa değişmesine izin verilmez ise kendini kapatır.Ve sizde servere giremezsiniz.Bu yüzden KillAura gibi jar dosyaları geçersiz kalır.Diğer jar dosyasını editleyerek yapılan hilelerde geçersiz olur çünkü jar dosyası her açıldığında kendini yeniden oluşturur.

Son düzenleme:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitti ondan burda . Orası tanıtım bölümüydü[DOUBLEPOST=1436282789,1436282663][/DOUBLEPOST]Pardon 2 tane konu açılmış Sunu Eklentileri Plugins'e :) Forum bugı sanırım kaldırıyorum.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Evet ve bulunsun diye paylaşmıştı kendisi ?
Konu'ya
"Servere Eğer bizim yaptığımız launcher ile girmez iseniz Server bunu fark eder ve siz servere girdiğinizde kick yersiniz."
Yazmışsın."Editlediğim launcher" ya da "launcher ile" yazman gerekmiyor mu ?

Gıcıklık olsun diye yapmıyorum sakın yanlış anlama.Öneride bulundum sadece.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu'ya
"Servere Eğer bizim yaptığımız launcher ile girmez iseniz Server bunu fark eder ve siz servere girdiğinizde kick yersiniz."
Yazmışsın."Editlediğim launcher" ya da "launcher ile" yazman gerekmiyor mu ?

Gıcıklık olsun diye yapmıyorum sakın yanlış anlama.Öneride bulundum sadece.
Yok olum senin lafına niye gıcık oluyim zaten program açık kaynak kodlu olduğu için bunda bir sorun çıkmaz diye düşünmüştüm ama haklısın :) değiştirim.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 bukkit vardı yüklemeye üşendim :) mysql 'in parasını vereyim hesap askıya alınmadan :) açıcam deneme server

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tüm sürümlere getiricem 1.7.x 1.8.x başlangıç olarak 1.7.2 seçtim forumdakilere göstermek için bi açayim serveri :)[DOUBLEPOST=1436302530,1436301907][/DOUBLEPOST]@Krumb069 ve @Minecraftplayerr denemek istersen yarın bir saat belirleyelim senle tek günlük ücretsiz mysqller var nasıl çalıştığını gör test et hile ile girmeye çalış fln server açayim ?[DOUBLEPOST=1436303163][/DOUBLEPOST]Yarın 2.30 herkes için uygunsa bana özelden skypelerini atın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
tüm sürümlere getiricem 1.7.x 1.8.x başlangıç olarak 1.7.2 seçtim forumdakilere göstermek için bi açayim serveri :)[DOUBLEPOST=1436302530,1436301907][/DOUBLEPOST]@Krumb069 ve @Minecraftplayerr denemek istersen yarın bir saat belirleyelim senle tek günlük ücretsiz mysqller var nasıl çalıştığını gör test et hile ile girmeye çalış fln server açayim ?[DOUBLEPOST=1436303163][/DOUBLEPOST]Yarın 2.30 herkes için uygunsa bana özelden skypelerini atın.
Tamam güzel olur bunu yazmışken skypeda yazayım:
Moonstalker. sonda nokta var