Vodafone dan internet alacaklar dikkat

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Geçen hafta Vodafone net reklamları dikkatimizi çekti. Almaya karar verdik. başvuru verdik, modem de talep ettik, hatta ordaki yetkili "Şimdiye kadar maximum 5 günde bağladık" dediler. cuma günü Türk Telekom dan adsl hattımızı kontrol ettiler. 1 hafta geçti, bir ses seda yok. Başvuru Verdiğimiz bayiye gittik, bize müşteri hizmetlerinin tel no. Verdiler. Aradığımızda bize, "Internet hizmetiniz için gerekli altyapı Kontrolü devam etmektedir." Dendi! Ayrıca gerçek bir müşteri temsilcisi ile irtibat kuramadık! Bayiye geri döndük, adam aradı, 2 saatte zor bağlayabildi! Konuştuk o işi hallettik. İşte bugün de modemimiz geldi. Yani cuma günü açılan hattımızı 5 gün boyunca kullanamadık. Vodafone dan internet alacaksanız Vazgeçin yada modemi kendiniz Alın Sakın bayiden talep etmeyin!

Sent from my iPad using Tapatalk

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
normalde 16mb hızlı olması gereken net şuanda 8in altında vodofone almayın!

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ben de bunu diyorum dostum.Adamların işleri yoğun o kadar insanla uğraşıyorlar.Bu yorumunla Vodefone'u destekledin.

Ben hiçbir mesajımda Vodafone U kötülemedim. Sadece hizmetteki sıkıntıları da sizinle paylaşıp, alacakları ona göre uyarmak istedim.

Sent from my iPad using Tapatalk

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece uyardığımı söyledim. Adamların Milyonlarca müşterisi olduğu gibi, milyarlarca da şikayetleri var.

iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben de işte müşterilerin şikayetleri olduğu için ilgilenemediklerini ve hepinizle nasıl ilgileneceğini vurguluyorum 4 mesajdır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
vodefone 2-3 yıl önce 1000 lira çalmıştılar komşumuzdan.
yurt dışına çıkınca yurt dışı net paketi olmasına rağmen 2-3 dk net'e girmiş birden paketiniz bitmiştir denmiş. Sonra bir telefon aramış 1000 tl lik borcunuz var.