kaankarasoy
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, bende Minecraft ekranı böyle gözüküyor. Nerede aradıysam da çözümünü bulamadım. Biliyorsanız lütfen yardım eder misiniz?
Hayır nasıl güncelleyebilirim?
Öyle tam güncellenmiyor diye biliyorum.Burda anlatıyor
Ekran kartınızın modeli nedir ? AMD (ATI) mi NVIDIA mı ?Hayır nasıl güncelleyebilirim?
Ya bilemiyorum modelini, ancak bana ekran kartıyla ilgili bir sorun olduğu pek mantıklı gelmiyor. Oyun ayarlarından yapılabilir mi?[DOUBLEPOST=1436374061,1436373981][/DOUBLEPOST]Öyle tam güncellenmiyor diye biliyorum.
Ekran kartınızın modeli nedir ? AMD (ATI) mi NVIDIA mı ?
Ha birde modeli INTEL miş...Öyle tam güncellenmiyor diye biliyorum.
Ekran kartınızın modeli nedir ? AMD (ATI) mi NVIDIA mı ?
Yapılamaz. OpenGL bir ekran kartı kütüphanesidir. Ekran kartınız güncel olmadığından bu OpenGL hatası ile karşılaşıyorsunuz.Ya bilemiyorum modelini, ancak bana ekran kartıyla ilgili bir sorun olduğu pek mantıklı gelmiyor. Oyun ayarlarından yapılabilir mi?
Ekran kartını güncellersem sorun düzelir mi?[DOUBLEPOST=1436375091,1436374254][/DOUBLEPOST]Olmuyor, olmuyor, olmuyor...! Delireceğim cidden ya, kimsede yokken bu sorun bende niye var?Yapılamaz. OpenGL bir ekran kartı kütüphanesidir. Ekran kartınız güncel olmadığından bu OpenGL hatası ile karşılaşıyorsunuz.
edit : Şu siteden güncelleyebilirsinizLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.