Gece Ne Yaparsınız ?

Hangi Grup ?

• 1- Anime

Kullanılan: 8 40.0%
  • 2- Faction

Kullanılan: 2 10.0%
  • 3- Kurucular

Kullanılan: 1 5.0%
  • 4- Builder

• 5- İşsiz forum üyesi

Kullanılan: 5 25.0%
  • 6- Erkenciler

Kullanılan: 4 20.0%
  • 7- Youtube bot-oyunda vs. izleyenler

• 8- Gelecegin Sinsi küçük azmanlar

• 9- Troll

Kullanılan: 4 20.0%
  • 10- Muzik .... plug dj vs

• 11- Gizemli tayfa . derin webe meraklı gececi Forum uyeleri

• 12- Kaçak chat ortamı kuran kişiler

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Önce bu tipleri bi gruplandıralım

1- Gece anime izleyen insan: Çok ürkütücü bi coolluğu vardır ve babası bunun gibilerin odasına mağara gözüyle bakar. annesi babası çocuğun yüzünü görmez. kesin death note'daki L'e özeniyodur bu tipler.

2- Gece lapisli fekşında klan kalesi basan amansız tipler Bunların işleri gucleri lapus kazıp vs atan ormana demektir...

3- Hayalini kurdugu muthis sunuyucu gece gunduz demeden hazîrlayan-geliştiren ama bi turlu verim alamiyanlar

4- Buildler ... bunlar genellikle sabak akşam demedeb build yapan mimar ekiplerindendir Ronin yada Eriny

5- Forum anasayfasını durmadan yenileyen zombi kafalı işsizler

6- Erken yatanlar ( yazın fazla gorulmez bu vaka )

7- Yutubede botoyunda gibi kanallari izleyen kucuk forum uyeleri

8- Çavuşu tokatlıyanlar ... bari gece dinlenin

9- Forumda nasıl bi trolluk yapayim diyip dusunen kucuk arkadaslar

10- Muzik ve kafa dinleme

11- Gizemli forum tayfası ... şu an forumda olan yaptiklari seyleri gizli tutup oyunlar ceviren sinsi yılan kafali forumcular - bkz : Amansızlar

12- Forumda çok tenha bi profilde chat yapan işsizler

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
''4- Buildler ... bunlar genellikle sabak akşam demedeb build yapan mimar ekiplerindendir Ronin yada Eriny'' sen bizi çok yanlış tanımışsın :D

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
genelde geceleri kitap okurum yazılıya sözlüye vs de gece çalışırdım ben geceleri daha çok rahat ediyorum :hmm yapıcak bir işim yoksa uyurum :pof:

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erken yatarım çünkü sabah yorgunluktan uyumak zorunda kalıyorum bütün sabahım gidiyor sabahlayınca bi ayrıcalığınız olmuyor sadece kendinizi yoruyorsunuz birçoğuda bu işi hava atmak için yapıyor

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
3- Hayalini kurdugu muthis sunuyucu gece gunduz demeden hazîrlayan-geliştiren ama bi turlu verim alamiyanlar
10- Muzik ve kafa dinleme

Bu 2'si koca günümü ve gecemi anlattı.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Jibril'i çizmeye çalışırım , başarısız olurum. Şönşöm ile Profil fotoğrafımı canlandırmaya çalışırım , konuyu değiştirir.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5. Olabilir, komut blokları olabilir, visual studio (gece kafasıyla kod yazınca tabi noktalı virgülleri bile unutabiliyorum o ayrı :D ), 7.olabilir ama botoyunda değil tabi kaliteli kanallar :D Skript olabilir her gecem farklı benim robot değilim ya :)

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Genelde dışarıda olurum sahura kadar, dışarıda egomu kasarım. PPV ve RAW günlerinde WWE izlerim.