- En iyi cevaplar
- 0
Bayan üye olabilirim.(Çaktırma prim yapıcam bayan üye bekliyorum)
Bayan üye olabilirim.(Çaktırma prim yapıcam bayan üye bekliyorum)
Bayan Esprisi Öyle Olmaz CanımÇaktırma çok kötü bir espri yaptım orada :/
Bu da yenisi:
"bay"an
"erkek"an
![]()
Acaba kimin yan hesabısın.TALANCI SEN AÇTIN
Adına baktım, gereksiz olduğun açık.TALANCI SEN AÇTIN
Acaba kimin yan hesabısın.
N'için var olmayan bir mesajı alıntılıyorsunuz?Adına baktım, gereksiz olduğun açık.
Mesajlarına baktım, gereksiz olduğun yine açık.
Eskiden foruma katılanlar bir amaç için katılırlar ve foruma katkıları olurdu. Şimdi her gereksiz hesap açıyor maalesef, şu an gördüğümüz kişi de bunlardan sanırım.
O mesajı rapor ettik, daha önce vardı. Yeni yöneticiler oldukça ilgili olduğundan o şahsın tüm mesajları kaldırıldı ve hesabı yan-hesap olduğundan forumdan kaldırıldı. Bir gereksizden daha kurtulduk yani.N'için var olmayan bir mesajı alıntılıyorsunuz?![]()
Kurtulduğumuzu sanmıyorum. Sahte e mail açıp yeni hesap açma diye bir şey de var.O mesajı rapor ettik, daha önce vardı. Yeni yöneticiler oldukça ilgili olduğundan o şahsın tüm mesajları kaldırıldı ve hesabı yan-hesap olduğundan forumdan kaldırıldı. Bir gereksizden daha kurtulduk yani.
Acaba kimin yan hesabısın.
N'için var olmayan bir mesajı alıntılıyorsunuz?![]()
Kurtulduğumuzu sanmıyorum. Sahte e mail açıp yeni hesap açma diye bir şey de var.
Ayrıca bugün bu herif dahil 2 gereksiz gördüm.
Ben senden bahsetmedim.Benden bahsediyorsanız ilk olarak konuyu ben açmadım.
İkinci olarak benim hiçbir yan hesabım yok.Olsa gizlemezdim zaten yasak değil.
O arkadaş "Talancı sen açtın." derken beni mi kastetmiş?
O mesajı hiç görmedimBen senden bahsetmedim.
Talancı sen açtın diyen kişi senin mesajını alıntıladıysa seni kastetmiştir.
Seni anlayamıyorumO mesajı hiç görmedim.
Ne demek istediğini anlamadım.Önceki sayfada bir olay oldu.Bir kişi konuyu benim açtığımı zannetmiş.Ben de açan kişinin ben olmadığımı söyledim.Seni anlayamıyorum![]()
Yok canım ne alaka sana demedimNe demek istediğini anlamadım.Önceki sayfada bir olay oldu.Bir kişi konuyu benim açtığımı zannetmiş.Ben de açan kişinin ben olmadığımı söyledim.
Böyle bir mesaj görünce de bana mı yazıyorsunuz diye merak ettim.
Sana inanıyorum.Yok canım ne alaka sana demedim![]()