Blmiyorum Google Çeviriride de aynı şekilde yazması benim şüphemi artırdı bu yüzden söyledim.Aynı font ileHotmail Keşfetdinmi[DOUBLEPOST=1436519814,1436519769][/DOUBLEPOST]
Japonyaya Gidiyiorum Ve Klavye F Klavye Olcak :???? Yeni AldimCanım
Blmiyorum Google Çeviriride de aynı şekilde yazması benim şüphemi artırdı bu yüzden söyledim.Aynı font ileHotmail Keşfetdinmi[DOUBLEPOST=1436519814,1436519769][/DOUBLEPOST]
Japonyaya Gidiyiorum Ve Klavye F Klavye Olcak :???? Yeni AldimCanım
aldım derken :/![]()
Senin İçin Kavunlu Ekmek Aldim
haa iyi bende google görsellerden felan aldn sandım bak ne tesadüfMigrostan
Daha Uçağa Binmedim
Google görsellere yazdım çıktı :/haa iyi bende google görsellerden felan aldn sandım bak ne tesadüfLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.aynı resim var :/
Haklısın her zaman yaptığım gibi mesajı ilk attığında Google'dan arattırdım ve çoğu sitede aynı resim var ._.haa iyi bende google görsellerden felan aldn sandım bak ne tesadüfLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.aynı resim var :/
Demek ki arkadaş yalan söylüyor ._:Haklısın her zaman yaptığım gibi mesajı ilk attığında Google'dan arattırdım ve çoğu sitede aynı resim var ._.
O zaman japonca bilgisi de yalandır.Google Çeviri :/PP'sinden dün kavga edip birinin gitmesine sebeb olan@toymachine22 'yi hatırladım.Demek ki arkadaş yalan söylüyor ._:
Ona zaman dayanmaz krdşgerçekten bi japonya ya gitmiş birinin yazısını okumak istiyorsanız (amacım reklam felan değil)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hepsini okudum yeminlegerçekten bi japonya ya gitmiş birinin yazısını okumak istiyorsanız (amacım reklam felan değil)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.