Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Socialspy ?
Eskiden göstermiyordu çünkü plugin kendi kick atıyordu şimdi ise sadece 'kick-cmd' ayarındaki komutu konsola gönderiyor.
Yani eski versiyonlarda bu özellik yoktu.
SocialSpy= Essentialsn bi ozelligidir, ozel mesajlari filan gosterir acildiginda. Buraya /tell /mute /kick eklendiginde /SocialSpy açık olan kisiya Msj Yollar :Muhammed2188 /Mute DrDre 5m die.

v2.2 de Duzeltsene, Gereksiz Olmus Bence?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Muhammed bir bakarsan sevinirim. Ben kick-cmd'nin konsolla kicklemesine razı oldum okey, fakat bir sıkıntı var.

-Bende 1vs1 plugini var ve Yenilen kişi geri spawna tplenmiyor. Ve Ara Sıra Phoenix yüzünden bir adamı spawna atamıyorum 3-4 kez yapınca anca atıyor.

Phoenixin tplenmeyi engellememesi lazım. En büyük BUGU bu. Ve Böyle yaptığı için Hem 1vs1 Plugini Hata Veriyor,Hemde Phoenixin packet hatası veriyor.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Muhammed bir bakarsan sevinirim. Ben kick-cmd'nin konsolla kicklemesine razı oldum okey, fakat bir sıkıntı var.

-Bende 1vs1 plugini var ve Yenilen kişi geri spawna tplenmiyor. Ve Ara Sıra Phoenix yüzünden bir adamı spawna atamıyorum 3-4 kez yapınca anca atıyor.

Phoenixin tplenmeyi engellememesi lazım. En büyük BUGU bu. Ve Böyle yaptığı için Hem 1vs1 Plugini Hata Veriyor,Hemde Phoenixin packet hatası veriyor.
Phoenix'in tp engelleme özelliği yok.
CombatLog kullanıyorsan o engelliyordur.Config'den ayarla.

Phoenix packet hatası ise bir oyuncucun 1.8 ile girdiğini gösterir.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
npc spawnlamak için illede protocollib şart değil bukkit resources te npc lib var 1.7/1.8 destekliyor onu kullan ?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya oyun bi kapalı kaynak koda geçse bi... Hacked client yapamazlar öyle kolay kolay. Geçerlerse eğer c++ a geçerler bence ve fps neredeyse 1.5 - 2 katına çıkar. Ama plugin/mod kodlamak sorun olur onu da mojang düşünsün değül mü :D