reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yani muhtemelen plugin hatasıAnlamadım ?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yani muhtemelen plugin hatasıAnlamadım ?
evet benimSanırım bu kişisiniz.
[22:05:23] *** Bartu Can Palamut [UcanPalamut] ***
Oldumu ?evet benim
Bahsettigine olay sumu. Sunucunda hiçbir sıkıntı yok fakat 10 kisideyken bile lag girip cpu şişiyor ve sunucu kendini durduruyor ?daha çözemedik bu arada crash değimiş crash dosyasında 2 dosya var onlarda geçen aya ait bizim hatamız Internal Exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeouyException buymuş
Spigot mu yoksa Bukkit mi kullanıyorsun ?daha çözemedik bu arada crash değimiş crash dosyasında 2 dosya var onlarda geçen aya ait bizim hatamız Internal Exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeouyException buymuş
noktasına kadar aynı.Bahsettigine olay sumu. Sunucunda hiçbir sıkıntı yok fakat 10 kisideyken bile lag girip cpu şişiyor ve sunucu kendini durduruyor ?
Spigot mu yoksa Bukki,t mi kullanıyorsunuz. Bukkit ise Spigot yükleyip deneyin. Eğer zaten Spigot ise pluginleri güncelleyin.noktasına kadar aynı.
Satır 23190: [16:43:35] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 9473ms behind, skipping 189 tick(s)
Geçen yılda biz bu pluginleri kullandık. Aynı ram aynı plugin değişen bir şey yok. Ama daha fazla kullanıcı vardı geçen yıl bu yıll bu çökmelerden çok kişi kaybettik. Yani ramdan olsa geçen yıl daha çok çökmesi lazımdıÇözdünüz Mü Bilmiyorum Fakat Sunucuda Aşırı Yük Var Ondan Bahsediyor Şu Satır
Bu Da sunucunun Ramının Yüklediginizi Kaldırmadıgını Anlatıyor Yüksek İhtimallede CPU Coşuyor Sunucu Kendini Kurtarmak İçin Reset Atıyor Önerim Ramınıza Göre Plugin Falan Atmanız , Bilinen Yeni Güncel Paketleri Kullanmanız ve son olarak Az World Kurmanızdır.Kod:Satır 23190: [16:43:35] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 9473ms behind, skipping 189 tick(s)
Geçen Yılın Pluginleri Bu Yılın Updatelerine Gore Eskiyebilir Eger Versiyon Değiştiyseniz. Bu Da Çalıştırmadıgı İçin Surekli Boş Yere Ramı Yer Skype Gkhndmn58 Ekleyin Size Yardımcı Olmaya Çalışayım.Geçen yılda biz bu pluginleri kullandık. Aynı ram aynı plugin değişen bir şey yok. Ama daha fazla kullanıcı vardı geçen yıl bu yıll bu çökmelerden çok kişi kaybettik. Yani ramdan olsa geçen yıl daha çok çökmesi lazımdı