KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
http://s01.***************/img/general_b/15-07/10/intro-1436518566.jpg

"GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 hakkında ortaya çıkan son söylemlere göre, oyunun haritası bütün Amerika'yı kapsayacak kadar büyük olacakmış. Bu haritada bazı şehirler oyuna birebir aktarılırken, bazılarında ise kısmı alanlar birebir aktarılarak, burada geçen görevleri yapmamız sağlanacakmış." Son günlerde internette böyle sözler konuşuluyor. Gta 6 nın haritası tüm amerikanın büyüklüğü kadar olacakmış diyorlar. Yani bir uçtan diğer uca gitmek ölüm :(
2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulan GTA 5, devasa haritasıyla açık dünya oyunlarına yeni bir boyut kazandırmıştı.

Şehir isimleride GTA VI e özel olacak. Yani gerçek şehirler kullanılmayacak.
Bu sızıntıyla ilgili henüz bir doğrulama gelmemiş.
Dev harita bitmez ki la .s Ayrıca sistem gereksinimleri kesin uçacak.
Şimdiden diyorum en az 700 GB olur oyun.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Henüz resmi bir açıklama olmadığı için bu tür asılsız iddialara inanmak boşa kürek çekmek olur. Ayrıca abartarak 700 gb demen de saçmalık o kadar büyük haritası olan bir oyun olsa bile 700 gb olabilmesi çok zor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi büyük haritası olan bir oyun bile 60 gb oluyorsa. Böyle bir oyun 200-250 anca olur diye düşünüyorum. Ancak Amerikanın tamamını yapmaları çok uçuk bir hayal yine büyük bir harita yaparlar ancak Amerika kıtasının tamamını yapmazlar diye düşünüyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Henüz resmi bir açıklama olmadığı için bu tür asılsız iddialara inanmak boşa kürek çekmek olur. Ayrıca abartarak 700 gb demen de saçmalık o kadar büyük haritası olan bir oyun olsa bile 700 gb olabilmesi çok zor. Gta 5 gibi büyük haritası olan bir oyun bile 60 gb oluyorsa. Böyle bir oyun 200-250 anca olur diye düşünüyorum. Ancak Amerikanın tamamını yapmaları çok uçuk bir hayal yine büyük bir harita yaparlar ancak Amerika kıtasının tamamını yapmazlar diye düşünüyorum.
Amerika kıtasının tamamını yapmayacaklar zaten. Amerikanın boyutları kadar büyük olacak. Ayrıca teknoloji aşırı hızlı ilerliyor. 5-10 yıl önce süper canavar pc ler şu an çöp. 5 yıl sonra gta6 çıktığında 4 gb ram çöp olur büyük ihtimal.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Amerika kıtasının tamamını yapmayacaklar zaten. Amerikanın boyutları kadar büyük olacak. Ayrıca teknoloji aşırı hızlı ilerliyor. 5-10 yıl önce süper canavar pc ler şu an çöp. 5 yıl sonra gta6 çıktığında 4 gb ram çöp olur büyük ihtimal.
Ben yine de bu habere güvenmiyorum herhangi resmi açıklama olmadan da asla olumlu bir tepki vermem.