(Gerçek) Fnaf 4 Springtrap!

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkunç şeyler küçük paketlerde gelir...
Plushtrap

Evet beyler tam uyumadan önce siteyi kontrol edeyim dedim ve yeni tanıtım resmi ile karşılaştım. Yorum sizin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1436505346,1436484941][/DOUBLEPOST]Tıklanabilir link eklendi :D[DOUBLEPOST=1436549037][/DOUBLEPOST]+Bilgi
Çoğu kişinin söylediği gibi Scott klasik korku karakterlerinden özenti yapıyor.
Nightmare Freddy: Freddy Krugger
Plushtrap: Chucky

Son düzenleme:

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Springtrap olacağına bakarsak 1993'ten (ilk oyunun tarihi) sonrayı anlatan bir oyun olacak. Ben hep 1987 diye düşünüyordum S: Tabi benimki boşa umuttu ama, olsun :(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm karakterlerin Nightmare (Kabus) versiyonları çıkacakmış duyduğuma göre. Çok fena gözüküyorlar :)

Nightmare Chica:

Nightmare Foxy:

Nightmare Bonnie:

Ve... Nightmare Freddy:

31 Ekim 2015'te çıkacak görünüşe göre. Tüm resimlerde aynı yazıyor çünkü. Bence bu oyun, şu ana kadar oynadığımız FNaF oyunlarından çok daha korkunç olacak :D

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm karakterlerin Nightmare (Kabus) versiyonları çıkacakmış duyduğuma göre. Çok fena gözüküyorlar :)

Nightmare Chica:

Nightmare Foxy:

Nightmare Bonnie:

Ve... Nightmare Freddy:

31 Ekim 2015'te çıkacak görünüşe göre. Tüm resimlerde aynı yazıyor çünkü. Bence bu oyun, şu ana kadar oynadığımız FNaF oyunlarından çok daha korkunç olacak :D
Bu resimlerde Nighmtare Foxy fan yapımı.
Orjinalleri için;
https://forum.gamer.com.tr/konu/tuem-five-nights-at-freddys-4-nightmare-tanitim-resimleri.276061/