[MERAK SORUSU]İÇERİ

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Animelerde olan televizyonda ki animeler animelerde çizgifilm yerine film mi oluyor yani animenin içindeki anime çizgifilm değilde film mi oluyor?
Evet değişik bir soruydu yatmak üzereydim bende herkese iyi geceler.
Uyumaya gidiyor ve esniyor*

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adam animenin içine anime koyup onun içinde çizgi filmi koyup içinde film arıyor sanıyorsam :/... (Mine Blows, AGAIN...)
çizgi filmin içine film koyulmazki normal filmler çizgi değildir sonuçta .s bi çizgi film'e çizgi dişinde bir şey koyarsan çizgi filmlikten çıkar.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
çizgi filmin içine film koyulmazki normal filmler çizgi değildir sonuçta .s bi çizgi film'e çizgi dişinde bir şey koyarsan çizgi filmlikten çıkar.
Neyse bir şey dedi sonuçta. Ve biz anlamadık. Daha çok uzatırsak GERÇEKTEN kafamız patlayabilir. Ki bu uykulu arkadaşın ne demeye çalıştığını anlayana kadar :/...[DOUBLEPOST=1436576673,1436576597][/DOUBLEPOST]
Dur daha iyisini sorayım;
Acaba Animelerin içindeki Anime çizimlerini Anime karakterleri ,Forumlarda Anime Profil Fotoğrafı Olarak Kullanıyor mu ?
Bak bunu anladım. Ve cevap sanırsam "Evet." :/.

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla çizgi filmse çizgi film filmse filmdir yerine göre değişir efendim kasmaya gerek yok.

XenWolf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Animedeki karakterler televizyonda anime izlerken onlara göre anime mi ? film mi ? oluyor diyor arkadaş. Anlamayanlara özetledim.