Arkadaşlar Saat Başi Event plugini

FasterCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bi serverde gördüm saat başi event yapiliyor.

nasil örnek evantere elmas zümrüt altin demir otomatik geliyor bu

command blockla mi yapiliyor. yada skript. ?

cank221

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
komutla yapıyolar birde bir şey soracagım nasıl konu acıyorsun ?
istersen komutu verebilirim :)

cank221

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaş saat başı gelip komut bloğuna give @a [eşyanın kodu] nu yazıp yapabilir . . .

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
# Koordinat kendinize gore ayarladiysaniz "eklenti-etkinlestirme" true yaparak eklenti aktif hale getirebilirsiniz.
# Not: Etkinlik saatini ayarlayacaginiz da mesela etkinlik saatini 7 yapacaksiniz o zaman etkinlik saatini saat: 6, dakika: 59 yapin yoksa bir bug olusuyor :)
# Dip Not: Koordinat ayarlarken, mesela x 25,514 gibi bir sayi ise siz direk olarak koordinata 25,y,z yazin.
eklenti-etkinlestirme: true #Etkinleştirelim Elbette :)
koordinat: world,188,164,180; #Burda Etkinliğin Yapılacağı Yeri Belirliyoruz DİKKAT Diyelim X Eksenimiz 189,412 Diye Bir Değerse Direk 189 Yapın !
uygulanacak-komut-listesi: #Event Sırasında Uygulanacaklar
- say Etkinlik basladi, %oyuncu%!
- rain apple %oyuncu% #Rain apple %oyuncu% yaparsanız olmaz herkes adına yağdırır ben örnek olsun diye yaptım :)
- rain diamond %oyuncu%
- rain gold %oyuncu%
- rain 322 %oyuncu%
oyuncuya-gonderilecek-mesaj-listesi: #etkinlik başladığında oyuncuya gönderilecek mesaj
- '&aEventimizden Bol Bol Esya Toplaman Umidiyle :), &e%oyuncu%&a!'
etkinlik-01: #etkinlik saatlerimiz :) diyelim 12:30'da yapıcaksanız eventi 12:29 diye yazın pluginin bugu
  saat: 12
  dakika: 13
etkinlik-02:
  saat: 11
  dakika: 59
etkinlik-03:
  saat: 20
etkinlik-04:
  saat: 23
Alıntıdır Konu Bu : https://forum.gamer.com.tr/konu/oto...-istediginiz-saatlerde-otomatik-event.232303/