Niye

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye bazıları "pluginer"i eklrnti bilmek olarak algılıyor?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü genel olarak olaya bakarsak pluginlerden anlayan çoğu kişi plugin yazıyor -_-...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
çünkü küçük yaşlardaki fekşin açmak için plugin toplamayı bilmeyen arkadaşlar internetten "pluginci - pluginer aranıyor. Op virilecekti" tarzında konular açınca bazı küçük yaştaki çakal arkadaşlar gogilden videolar izleyerek ve plugin paketlerini çalarak fekşin açmak için gerekli pluginleri topladı ve kendine pluginer dedi. Sonra bu bir virüs gibi yayıldı.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
konu başlığını ''Niye bazıları "pluginer"i eklenti bilmek olarak algılıyor?'' diye değiştirirsen sevinirim. Çünkü ''Niye'' adlı başlığa girince ne ile karşılacağımız belli olmuyor ve içimizden niye böyle bir başlık koymuş ki diye düşünüyoruz?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginer diye bir şey yoktur arkadaşlar.

Author : Plugin yazar.
Developer : Plugin geliştirir.

Genel terimleri öğrenelim.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu başlığını ''Niye bazıları "pluginer"i eklenti bilmek olarak algılıyor?'' diye değiştirirsen sevinirim. Çünkü ''Niye'' adlı başlığa girince ne ile karşılacağımız belli olmuyor ve içimizden niye böyle bir başlık koymuş ki diye düşünüyoruz?
telefondan değiştiremiyorum

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Pluginer diye bir şey var. Tam Türkçe karşılığı eklentici veya eklentiyle uğraşan kişi anlamına geliyor. Yani config editlemek, komut bilmek pluginer görevidir. Plugin yani eklenti yazan kişi de yazılımcıdır.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Api serwer için soruyosan ben 8 serverde kurucu oldum 5 serverde modluk ve rehperlik yaptım süper pluginciyim beni al wg atmayı biliyom diyer bütün pluginleri kullanmayı biliom boss yapmaı biliom beni al ama op ver !1!111!!bir!!!1

Son düzenleme: