Alttaki üyeye soru soruyoruz.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Salatalık daha iyi sanki :D

Sorum : Broly animede tek yese ne düşünürsün ?

imkansız olan bir şey olduğu için düşünemiyorum :D adam tank gibi :) kamehameha atıyorsun adam deli gibi sırıtıyor.

Soru: Çok güzel bir kız gelse (kızın tipini sen hayal et, güzellik kişiden kişiye değişir) ve sana evlenme teklif etse, ama karşılığında Broly'e karşı dövüşeceksin dese; ne cevap verirdin?

A) Tamam, ölürsek de kız uğruna ölürüz.
B ) 4 metre 400 kiloluk Broly var karşımda, erkekliğin %90'ı kaçmaktır kızım! KAAÇ KAAÇ!!! Canını seviyorsan kaç! :)
C) Broly, seninle bir anlaşma yapalım; al kız senin olsun. Ben gidiyorum.
D) Broly, seninle bir anlaşma yapalım; sen benimle dövüşme, seni krallar gibi yaşatayım :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
imkansız olan bir şey olduğu için düşünemiyorum :D adam tank gibi :) kamehameha atıyorsun adam deli gibi sırıtıyor.

Soru: Çok güzel bir kız gelse (kızın tipini sen hayal et, güzellik kişiden kişiye değişir) ve sana evlenme teklif etse, ama karşılığında Broly'e karşı dövüşeceksin dese; ne cevap verirdin?

A) Tamam, ölürsek de kız uğruna ölürüz.
B ) 4 metre 400 kiloluk Broly var karşımda, erkekliğin %90'ı kaçmaktır kızım! KAAÇ KAAÇ!!! Canını seviyorsan kaç! :)
C) Broly, seninle bir anlaşma yapalım; al kız senin olsun. Ben gidiyorum.
D) Broly, seninle bir anlaşma yapalım; sen benimle dövüşme, seni krallar gibi yaşatayım :D
E) Gel Broly sana bir Saigo No Getsuga Tenshou atayımda biraz kendine gel :D

Sorum : Sol tarafa baktığında ne görüyorsun ?

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şeffaftır :D Çünkü zaten saçları yok :)

FNaF'ta en çok korktuğun animatronik? (Benimkisi parçalanmış Bonnie-FNAF 2) :lol:

TheCarrotDairy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alkışlarım.
Soru: Bir kişinin sürekli avatarını değiştirmeyi istemesi sence normal midir?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berbat çizerim

Hiç kendini dövüp kediyi öldürüp kendini uzaya atıp uzaylılarla çay içtin mi?