Sizce Tutarmı ?

Prison Server Tutarmı ?

• Evet ,Tutar

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır ,Alakası Bile yok

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Prison server açmayı düşünüyorum ama çok da uzun zaman geçmeden istiyorum bununla beraber map+ pluginlerde yapılmalı 1 haftadır pluginlerle uğraşıyorum onlar bitince daha var tabi :D mapa geçicegim ama çok uzun süremi alıcak gibi duruyor sizce bir map alsam iyimi olur ?
birde Prison server türkiyede nasıl karşılanır tutarmı ?

Not : Prison server tahta baltalı ile başlanılıcak yani Op Prison değil eğer tutarsa onuda 2. sever olarak açmayı düşünüyorum

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prison server dediğiniz şey nasıl oluyor açıklarmısınız bilmiyorumda.

Prisonun normalde 2 çeşidi rvardır 1.si Op Prison 2. si tahta setle başlatılan

Prison bir Hapishane hayatı ve rütbelerin oldugu oyunda oynadıkca warplardan ve mesleklerden - görevlerden aldıgınız parayla rütbe atlıyabildiginiz bir sunucu tazıdı[DOUBLEPOST=1436653182,1436653129][/DOUBLEPOST]
T ü r k i y e i ç i n b u n l a r s a d e c e b i r e s p r i m a a l e s e f :C
>: D

espiri derken ne anlamda espiri acaba ?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Prisonun normalde 2 çeşidi rvardır 1.si Op Prison 2. si tahta setle başlatılan

Prison bir Hapishane hayatı ve rütbelerin oldugu oyunda oynadıkca warplardan ve mesleklerden - görevlerden aldıgınız parayla rütbe atlıyabildiginiz bir sunucu tazıdı[DOUBLEPOST=1436653182,1436653129][/DOUBLEPOST]

espiri derken ne anlamda espiri acaba ?
Bence tutar biraz izledim baya eğlenceli.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya forumumuzda bir üyenin gerçekleştimeye çalıştıgı %100 hile engeli eklenicektir ... Bunuda client indimeyle yapılıcaktı sizce oyuncu kaybına gidermi ?

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Hayır Rol olacaksa tabii , Yoksa V€LET'ler hile ile gireceği için kıyamet kopartır