DARBEMİ KESKİNLİKMİ

DARBEMİ KESKİNLİKMİ

• DARBE

Kullanılan: 5 20.8%
  • KESKİNLİK

Kullanılan: 19 79.2%

• Kullanılan toplam oy
    24

StReEtOuR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTAKİ GİBİ DARBEMİ KESKİNLİKMİ ÖNCELİKLE LÜTFEN (İKİSİDE DİYEN SÜPER ZEKALILARI İSTEMİYORUM LÜTFEN OLMUYOR ÖYLE BİRŞEY :) şöyle bir şey okudum baltaya darbe basınca seti hemen kırıyormuş doğrumudur ona göre tabelalı bir server bulucam :) ben pvp düşkünüyüm mcpixelde hack hack spamlıyorlar :) ama bu factionda acıcagım çünkü 10 yaşında cocuklar (alınmayın) oluyor adama dalıyon sekmiyor köşeye sıkıştırıyor kill aura aha orada kalıyon :)[DOUBLEPOST=1436731660,1436731622][/DOUBLEPOST]up up arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keskinlik derim ama balta olayını ilk defa duyuyorum biliyorsundur 1.8 de artık verdikleri hasar oranları geldi ve kes5 falan baya iyi arttırıyor

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
darbe zırh kırmak için keskinlik daha güçlü vurmak içindir.
hangisi sana lazımsa onu kullan.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Darbe her eşya için geçerli. Darbe ne kadar artarsa vurduğun kişinin zırhları daha hızlı kırılır ve moblara daha çok hasar verirsin. Darbe P4 vs P4 gibi savaşlarda ve kitli sunucularda hades vs hades savaşlarında işe yarar çünkü böyle feudlar uzun sürer ve zırhı kırılan savaşı kaybedeceği için darbe ön plana çıkar. O yüzden survival games ve hunger games sunucularında (hades vs hades istisnası var) kullanma.

Keskinlik ise direk diğer oyunculara verilen hasarı arttırır. Keskinlik bastığın eşya her zaman kritik vurur düşerken vurma istisnası kalkar. O yüzden survival games gibi kısa süre vaad eden savaşlarda keskinliğin aşırı derecede önemi vardır. Fakat uzun süre vaad eden savaşlarda 2. Plana atılır.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Darbe tavsiye etmem zırh kırılana kadar adam seni halleder.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StReEtOuR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Darbe her eşya için geçerli. Darbe ne kadar artarsa vurduğun kişinin zırhları daha hızlı kırılır ve moblara daha çok hasar verirsin. Darbe P4 vs P4 gibi savaşlarda ve kitli sunucularda hades vs hades savaşlarında işe yarar çünkü böyle feudlar uzun sürer ve zırhı kırılan savaşı kaybedeceği için darbe ön plana çıkar. O yüzden survival games ve hunger games sunucularında (hades vs hades istisnası var) kullanma.

Keskinlik ise direk diğer oyunculara verilen hasarı arttırır. Keskinlik bastığın eşya her zaman kritik vurur düşerken vurma istisnası kalkar. O yüzden survival games gibi kısa süre vaad eden savaşlarda keskinliğin aşırı derecede önemi vardır. Fakat uzun süre vaad eden savaşlarda 2. Plana atılır.
Çok teşekkür ederim birde şu balta olayını biliyormusun :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler darbe zırh falan kırmıyor tamamen modlarla test ettim arkadaşlarimla keskinlik V bir kılıç p4 zırhın 3 canini götürürken Darbe V ( baltaylada denedim ) bir kılıç 2 kalp götürüyor benle iddalaşacak arkadaşlara server açarlarsa gösterebilirim bu yüzden keskinlik V daha iyi hangi modla test ettin derseniz armor status HUD armorunuz durabilitisini ekrannin istediğiniz bir köşesinde gösteriyor

StReEtOuR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler darbe zırh falan kırmıyor tamamen modlarla test ettim arkadaşlarimla keskinlik V bir kılıç p4 zırhın 3 canini götürürken Darbe V ( baltaylada denedim ) bir kılıç 2 kalp götürüyor benle iddalaşacak arkadaşlara server açarlarsa gösterebilirim bu yüzden keskinlik V daha iyi hangi modla test ettin derseniz armor status HUD armorunuz durabilitisini ekrannin istediğiniz bir köşesinde gösteriyor
ooo teşekkürler öyleyse :)) ama mod onu tam gösteriyormu eminmisin[DOUBLEPOST=1436733092,1436732986][/DOUBLEPOST]
Baltaya darbe basınca karşıdaki zırh daha hızlı kırılır fakat bu baltaya özel bir şey değil kılıca da bassan zırhı daha hızlı kırar küreğe de bassan zırhı daha hızlı kırar baltanın özel bir durumu yok yani :)
tekrardan teşekkürler ikilemde kaldım bir arkadaşımız darbe zırh canını götürmüyor dedi :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz burada zaten darbenin daha hızlı zırh kıracağını söylüyoruz zira burada herkes darbenin oyunculara ekstradan bir hasar vermediğini biliyordur. Arkadaşın kafasını karıştırmışsın.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ooo teşekkürler öyleyse :)) ama mod onu tam gösteriyormu eminmisin[DOUBLEPOST=1436733092,1436732986][/DOUBLEPOST]
tekrardan teşekkürler ikilemde kaldım bir arkadaşımız darbe zırh canını götürmüyor dedi :)
gerçekten şu forumdaki en eski pvp oyuncularindanimdir güven bana keskinlik V + kuvvet II = OVERPOWER[DOUBLEPOST=1436733558][/DOUBLEPOST]
Biz burada zaten darbenin daha hızlı zırh kıracağını söylüyoruz zira burada herkes darbenin oyunculara ekstradan bir hasar vermediğini biliyordur. Arkadaşın kafasını karıştırmışsın.
daha hızlı zırh falan kırmıyor söylemeye çaliştiğim bu sadece milletten duyma saçma sapan bilgilerle yaşiyorsunuz kendim test ettim keskinlik daha çok zırh kırıyor

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten şu forumdaki en eski pvp oyuncularindanimdir güven bana keskinlik V + kuvvet II = OVERPOWER[DOUBLEPOST=1436733558][/DOUBLEPOST]
daha hızlı zırh falan kırmıyor söylemeye çaliştiğim bu sadece milletten duyma saçma sapan bilgilerle yaşiyorsunuz kendim test ettim keskinlik daha çok zırh kırıyor
Keskinlik sadece hasar çoğaltır diğer oyunculara karşı. Siz kendinize kural oluşturmuşsunuz fakat yanlış :)