BungeeCord İP Öğrenme

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beyler Bir Servere Girdim Diyelim. Server Hub Ve BungeeCord İle Birbirine Bağlanmış Ben Her Seferinde Lobi'de Başlıyorum. Peki Serverin Diğer İp'lerini Öğrenip Direk Onlara Girsem Mesela SkyBlock'unun İp'Sini Öğrensem Ve Direk SkyBlock'una Girsem.. Ama Nasıl Öğreniceğim. Bu Mümkünmü ?
Yani Örneğin Nitrado Üzerinden Kurulmuş BungeeCord Bir Serverin Bütün Serverlerin İp'sini Nasıl Öğrenirim ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Onlara Giremezsin Sanırsam Girme İmkanı Varsada Hub Sunucularda Sadece Lobide Şifre İstediği İçin Admin İsmiyle Girebilirsin Sunucuya Sunucu GG :p

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu bende düşünmüştüm de hackte mesela serverin ip sini öğrenme var gene lobinin ipyi veriyor :(

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giremezsin canısı :D
Adam bukkit.yml veya spigot.yml den bungeecord: true yaptıysa o port / ip adresi üzerinden bungeecord dan bağlanmadığın sürece giremezsin.

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onlara Giremezsin Sanırsam Girme İmkanı Varsada Hub Sunucularda Sadece Lobide Şifre İstediği İçin Admin İsmiyle Girebilirsin Sunucuya Sunucu GG :p
NE ?[DOUBLEPOST=1436739535,1436739497][/DOUBLEPOST]
Giremezsin canısı :D
Adam bukkit.yml veya spigot.yml den bungeecord: true yaptıysa o port / ip adresi üzerinden bungeecord dan bağlanmadığın sürece giremezsin.
ya sadece öğrensem benim için önemli olan sadece ip'si