AxBilişim acill yardım

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler ne yapmam lazım bana biraz anlatın yukarıda arkadas video vermiş ama onları izledim zaten . olayımız şu ormandayım ve adminim . bu kadar . düm düz map a nasıl gidicem birisi cevaplasın lapis falan nasıl yapıcam . warp falan yok ki bende .düz ormandayız[DOUBLEPOST=1436746297,1436746223][/DOUBLEPOST]
Ben böyle bir şey görmedim hala şoktayım..

Vay canına.. 2009 dan beri ben bu işin içindeyim. Halada öğreniyorum..
bro abana yardım et o zaman ya . mail adresi versene ordan sorayım soruları mı . serverı öğrenmek için için açtım . yardımcı olun .

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Aldığın serveri bir defter gibi düşün.
Defter sana bomboş gelir. İçine şiir yazarsan güzel, küfür yazarsan kötü olur .s

(İşin esprisini geçersek:
Pluginleri ve config editlemeyi iyice bilmen lazım. Bunun için millet sana özel ders veremez. Çünkü bu öyle birkaç saatte öğrenilebilecek bir şey değil. İnternette gerekli aramaları yaparak bulabilirsin)

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bro herkesin bir sv si var burda sanırı
Aldığın serveri bir defter gibi düşün.
Defter sana bomboş gelir. İçine şiir yazarsan güzel, küfür yazarsan kötü olur .s

(İşin esprisini geçersek:
Pluginleri ve config editlemeyi iyice bilmen lazım. Bunun için millet sana özel ders veremez. Çünkü bu öyle birkaç saatte öğrenilebilecek bir şey değil. İnternette gerekli aramaları yaparak bulabilirsin)
m iri sevabına anlatsa şunları ve youtube dan video hazırlasanız. ne yapmam lazım sırayla yazın 1 2 3 diye. ona göre google dan araştırıyım

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem şu ki git kendine güzel bir oyun al ve başına otur oyna. İlla mc server mı istiyorsun, yapma kardeşim ben günde 2 serverdan az olmamak şartı ile 4 server açıyordum kullanıcılar bana admin pis pis diyorlardı. Bıraktım şimdi admin mis mis diyorlar. O yüzden server kurmak pişmanlıktır. Yapmayın. Gidin rahat rahat keyfinize bakın dışarı çıkın gezin dolaşın. Hayatınızı yaşayın stres altına girmenin mantıgı yok.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
bro herkesin bir sv si var burda sanırı

m iri sevabına anlatsa şunları ve youtube dan video hazırlasanız. ne yapmam lazım sırayla yazın 1 2 3 diye. ona göre google dan araştırıyım
Sen galiba bu işleri gerçekten kolay sandın :(
Öncelikle internete yaz:
Minecraft pluginler detaylı anlatım
Config editleme
Minecraft server ayarları
...

Bunları yaz; sonra forumdaki plugin paketlerini incele ve içindeki pluginlerin ne işe yaradığını öğren
Sonra ingilizce kaynaklara göz at....[DOUBLEPOST=1436746930,1436746858][/DOUBLEPOST]
Sana tavsiyem şu ki git kendine güzel bir oyun al ve başına otur oyna. İlla mc server mı istiyorsun, yapma kardeşim ben günde 2 serverdan az olmamak şartı ile 4 server açıyordum kullanıcılar bana admin pis pis diyorlardı. Bıraktım şimdi admin mis mis diyorlar. O yüzden server kurmak pişmanlıktır. Yapmayın. Gidin rahat rahat keyfinize bakın dışarı çıkın gezin dolaşın. Hayatınızı yaşayın stres altına girmenin mantıgı yok.
Ne kadarda kamu spotu yapan bir admin

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum öylede ben zaten mühendislik okuyoum anlıcan hayatını yaşa sözcüğü bana uzak su aralar vede hayalim var öğrenmem gerek . bu kadar . neyse bir ay sonunda hepinizi çağrıcacm sv me gelip bakın[DOUBLEPOST=1436747381,1436747347][/DOUBLEPOST]
dostum öylede ben zaten mühendislik okuyoum anlıcan hayatını yaşa sözcüğü bana uzak su aralar vede hayalim var öğrenmem gerek . bu kadar . neyse bir ay sonunda hepinizi çağrıcacm sv me gelip bakın

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
dostum öylede ben zaten mühendislik okuyoum anlıcan hayatını yaşa sözcüğü bana uzak su aralar vede hayalim var öğrenmem gerek . bu kadar . neyse bir ay sonunda hepinizi çağrıcacm sv me gelip bakın
Abicim bence server kurma. Zaten üniversitede okuyormuşsun. Bence akademik kariyerine yoğunlaş. Olmadı bi programlama dili falan öğren :p

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
dostum öylede ben zaten mühendislik okuyoum anlıcan hayatını yaşa sözcüğü bana uzak su aralar vede hayalim var öğrenmem gerek . bu kadar . neyse bir ay sonunda hepinizi çağrıcacm sv me gelip bakın[DOUBLEPOST=1436747381,1436747347][/DOUBLEPOST]
Serverın emek verilmiş güzelse 1 ay sonra bende cebimden ödeyip forumda reklamını vericem. Ama beceremezsen minecraft.exe yi silip tekrar yüklemeyeceksin ??

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen galiba bu işleri gerçekten kolay sandın :(
Öncelikle internete yaz:
Minecraft pluginler detaylı anlatım
Config editleme
Minecraft server ayarları
...

Bunları yaz; sonra forumdaki plugin paketlerini incele ve içindeki pluginlerin ne işe yaradığını öğren
Sonra ingilizce kaynaklara göz at....[DOUBLEPOST=1436746930,1436746858][/DOUBLEPOST]
Ne kadarda kamu spotu yapan bir admin
eyvallah dostum bnde bu iş[DOUBLEPOST=1436747580][/DOUBLEPOST]
Abicim bence server kurma. Zaten üniversitede okuyormuşsun. Bence akademik kariyerine yoğunlaş. Olmadı bi programlama dili falan öğren :p
ayarlıcaz :D hobimiz olucak .

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
eyvallah dostum bnde bu iş
Bunları öğrenmen tahminimce bir yılı bulur :(
Zaten ünide okuyormuşsun; işin dahada uzar.
Heralde ben üniversiteye girince sen kaliteli bi sunucu açarsın :)
Yani kaliteli bi server için birsürü serverda yetki sahibi olman gerekiyor

Bence sen birkaç kez düşün. Server olaylarını öğrenmek için geçirdiğin zamanı kitap okumakla geçirsen İlber Ortaylı olursun :p
Bence bu işlere hiiiiç bulaşma, takıl kafana göre :D

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverın emek verilmiş güzelse 1 ay sonra bende cebimden ödeyip forumda reklamını vericem. Ama beceremezsen minecraft.exe yi silip tekrar yüklemeyeceksin ??
ya şu dümdüz mekanı nasıl açıcamı bulsam birde arsa lapis falan anasını ağlatcam . bir kaç sey öğrenmem lazım o kadar . rahat ol hocam . bize iş olsun yeter ki

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
ya şu dümdüz mekanı nasıl açıcamı bulsam birde arsa lapis falan anasını ağlatcam . bir kaç sey öğrenmem lazım o kadar . rahat ol hocam . bize iş olsun yeter ki
Biliyorum bu konuya çok mesaj attım, amacım mesaj kasmak değil *

Hocam öyle warp lapis koyunca iş bitmiyo. Forumun sunucu kısmına bi bak. Kaç tane dandik sw var. Eğer öyle 2 aylık bilgilerinle öğrendiğin bir server açarsan o serverda kötünün kötüsü olur :(

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sunucu işi çok zaman gerektiren bir iş, kurunca da ilgi gerektiriyo. Eğer işsiz değilsen, zamanın yoksa hemen bırakabilirsin.