AxBilişim acill yardım

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunları öğrenmen tahminimce bir yılı bulur :(
Zaten ünide okuyormuşsun; işin dahada uzar.
Heralde ben üniversiteye girince sen kaliteli bi sunucu açarsın :)
Yani kaliteli bi server için birsürü serverda yetki sahibi olman gerekiyor

Bence sen birkaç kez düşün. Server olaylarını öğrenmek için geçirdiğin zamanı kitap okumakla geçirsen İlber Ortaylı olursun :p
Bence bu işlere hiiiiç bulaşma, takıl kafana göre :D
benimde sana tavsiyem ; üniversitede blüm secerken çok dikkatli ol . secicen vede gelmesi muhtemel yerleri git gör öğrencileriyle tanış yeminlen bak . yol parasını cok falan deme . üniversite cok baska bişeey cunkü.[DOUBLEPOST=1436748033,1436747932][/DOUBLEPOST]
Biliyorum bu konuya çok mesaj attım, amacım mesaj kasmak değil *

Hocam öyle warp lapis koyunca iş bitmiyo. Forumun sunucu kısmına bi bak. Kaç tane dandik sw var. Eğer öyle 2 aylık bilgilerinle öğrendiğin bir server açarsan o serverda kötünün kötüsü olur :(
ya yok dostum . kötü olmayacak . emin ol .[DOUBLEPOST=1436748174][/DOUBLEPOST]
Bunları öğrenmen tahminimce bir yılı bulur :(
Zaten ünide okuyormuşsun; işin dahada uzar.
Heralde ben üniversiteye girince sen kaliteli bi sunucu açarsın :)
Yani kaliteli bi server için birsürü serverda yetki sahibi olman gerekiyor

Bence sen birkaç kez düşün. Server olaylarını öğrenmek için geçirdiğin zamanı kitap okumakla geçirsen İlber Ortaylı olursun :p
Bence bu işlere hiiiiç bulaşma, takıl kafana göre :D
çok büyütüyonuz bence bir haftalık işivar . benim ızdırap çekmemin nedeni 0 dan balıyor olmam .

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
benimde sana tavsiyem ; üniversitede blüm secerken çok dikkatli ol . secicen vede gelmesi muhtemel yerleri git gör öğrencileriyle tanış yeminlen bak . yol parasını cok falan deme . üniversite cok baska bişeey cunkü.[DOUBLEPOST=1436748033,1436747932][/DOUBLEPOST]
ya yok dostum . kötü olmayacak . emin ol .[DOUBLEPOST=1436748174][/DOUBLEPOST]
çok büyütüyonuz bence bir haftalık işivar . benim ızdırap çekmemin nedeni 0 dan balıyor olmam .
1 hafta mı ?