benimde sana tavsiyem ; üniversitede blüm secerken çok dikkatli ol . secicen vede gelmesi muhtemel yerleri git gör öğrencileriyle tanış yeminlen bak . yol parasını cok falan deme . üniversite cok baska bişeey cunkü.[DOUBLEPOST=1436748033,1436747932][/DOUBLEPOST]Bunları öğrenmen tahminimce bir yılı bulur
Zaten ünide okuyormuşsun; işin dahada uzar.
Heralde ben üniversiteye girince sen kaliteli bi sunucu açarsın
Yani kaliteli bi server için birsürü serverda yetki sahibi olman gerekiyor
Bence sen birkaç kez düşün. Server olaylarını öğrenmek için geçirdiğin zamanı kitap okumakla geçirsen İlber Ortaylı olursun
Bence bu işlere hiiiiç bulaşma, takıl kafana göre![]()
ya yok dostum . kötü olmayacak . emin ol .[DOUBLEPOST=1436748174][/DOUBLEPOST]Biliyorum bu konuya çok mesaj attım, amacım mesaj kasmak değil *
Hocam öyle warp lapis koyunca iş bitmiyo. Forumun sunucu kısmına bi bak. Kaç tane dandik sw var. Eğer öyle 2 aylık bilgilerinle öğrendiğin bir server açarsan o serverda kötünün kötüsü olur![]()
çok büyütüyonuz bence bir haftalık işivar . benim ızdırap çekmemin nedeni 0 dan balıyor olmam .Bunları öğrenmen tahminimce bir yılı bulur
Zaten ünide okuyormuşsun; işin dahada uzar.
Heralde ben üniversiteye girince sen kaliteli bi sunucu açarsın
Yani kaliteli bi server için birsürü serverda yetki sahibi olman gerekiyor
Bence sen birkaç kez düşün. Server olaylarını öğrenmek için geçirdiğin zamanı kitap okumakla geçirsen İlber Ortaylı olursun
Bence bu işlere hiiiiç bulaşma, takıl kafana göre![]()