herkes AxiTR Kötülüyor En iyi eski bilisim. ondan başka yok nitrado var oda kötü pahaliAxiTRKullanmayın Diyoruz Yinede Kullanıyorsunuz
Nitrado Alsaydın Zaten Buraya Konuyu Açmazdın
![]()
Gerçekten Yuksek Kalite Var Benimde Serverim Var@FasterCraft Şimdi 90 Günlük Nitrado Sunucum var. Almanya Lokasyon Lagın "L" si yok. Reload Atınca 5 Saniyeye Aktif AxiTR De at bakalım bi reload çöküyor server resmen. AxiTR Açılmadan Önce AxiTR Çalışanları Nitrado Kullanıyordu. Ayrıca Nitrado Pahalı Diyorsun. Nitradoda 1 Tane Server Değil 100 Den Fazla Servere Sahip Oluyorsun. AxiTR De sadece MinecraftNitrado Aslında En Ucuz GameServer Satan Bir Bilişimdir. AxiTR Bi zamanlar Kendi konsolunu hackliyordu
Hala Yapıyormu Bilmiyorum
@NitradoTR Süper Hizmet Süper Kalite![]()
Axitr ve nitradodan başka hosting yokherkes AxiTR Kötülüyor En iyi eski bilisim. ondan başka yok nitrado var oda kötü pahali
Nitradodan açtim. lagdan gecilmiyordu axi tr iyi dir.
Liste halinde sayayım sorunsuz VDS Sağlayıcı hostingler...Axitr ve nitradodan başka hosting yok![]()
Ben arkadaşla Dalga geçmiştim,Liste halinde sayayım sorunsuz VDS Sağlayıcı hostingler...
Batıhost (fransa al)
Nettetescil (tr)
Yöncü (tr)
Dedicated istersen
Batıhost (16 gb fransa)
Sayfanet (32 Gb TR)
https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli.280351/
buyrun buda rehber konum.. Cidden şu nitrado ve panel meraklılarını tuhaf buluyorum.. Beğenebilirsiniz ama en iyi bulmak için en az 10 15 hosting firması deneyin .. Ondan sonra süper ultra kalite dersiniz.. ben 40 liralık nettetescildeki sunucuya 50-60 oyuncu arası lagsız oynatıyorum..
Yoncudede yuksek performans alıyorum..
Batıhosttada 2 gb lık sunuccuya 30 oyuncu rahat oynatıyorum..
Siz 50 60 oyuncu için kaç tl slot parası ödüyorsunuz ? Kıyaslarsınız..
Notöylediklerimim çoğu hostingdir!! Minecrafttan anlamazlar
.. Herşeyi mühesseseden beklemeyin.. Sorularınız sorunlarınız olduğunda özel mesajla ulaşabilirsiniz..