[YARDIM]AxiTRbilişim Sorun!!

KepoKepox

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Herkeze Selamlar Millet Benim AxiTR'de 32 Slot Sunucum Var Ben Modlu Sunucu Açıcağım Ayrıcalıktan Ona Mod Yüklemek İstiyorum Ama Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Lütfen Arkadaşlar Eğer Biliyorsanız Yardım Ederseniz Ne Mutlu Bana.

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@FasterCraft Şimdi 90 Günlük Nitrado Sunucum var. Almanya Lokasyon Lagın "L" si yok. Reload Atınca 5 Saniyeye Aktif AxiTR De at bakalım bi reload çöküyor server resmen. AxiTR Açılmadan Önce AxiTR Çalışanları Nitrado Kullanıyordu. Ayrıca Nitrado Pahalı Diyorsun. Nitradoda 1 Tane Server Değil 100 Den Fazla Servere Sahip Oluyorsun. AxiTR De sadece Minecraft :( Nitrado Aslında En Ucuz GameServer Satan Bir Bilişimdir. AxiTR Bi zamanlar Kendi konsolunu hackliyordu :D Hala Yapıyormu Bilmiyorum

@NitradoTR Süper Hizmet Süper Kalite :)
Gerçekten Yuksek Kalite Var Benimde Serverim Var

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Batıhosttan alabilirsin... Uzakmasaüstü her zaman avatajdır..
Ucuzdur!!!
Kolay Kolay Çalınmaz!!!
Daha sonra tek yapman gereken cauldron yüklemek.. Modları atmak
Technic Launcherla Özel Bir Launcher Yapmak..
1 haftaya tamamını halledersin..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Axitr ve nitradodan başka hosting yok :(
Liste halinde sayayım sorunsuz VDS Sağlayıcı hostingler...
Batıhost (fransa al)
Nettetescil (tr)
Yöncü (tr)

Dedicated istersen
Batıhost (16 gb fransa)
Sayfanet (32 Gb TR)

https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli.280351/

buyrun buda rehber konum.. Cidden şu nitrado ve panel meraklılarını tuhaf buluyorum.. Beğenebilirsiniz ama en iyi bulmak için en az 10 15 hosting firması deneyin .. Ondan sonra süper ultra kalite dersiniz.. ben 40 liralık nettetescildeki sunucuya 50-60 oyuncu arası lagsız oynatıyorum..
Yoncudede yuksek performans alıyorum..
Batıhosttada 2 gb lık sunuccuya 30 oyuncu rahat oynatıyorum..
Siz 50 60 oyuncu için kaç tl slot parası ödüyorsunuz ? Kıyaslarsınız..

Not:Söylediklerimim çoğu hostingdir!! Minecrafttan anlamazlar:D.. Herşeyi mühesseseden beklemeyin.. Sorularınız sorunlarınız olduğunda özel mesajla ulaşabilirsiniz..

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Nitrado axitr panelli şeyleri almayın ne olduğu belirsiz nitradoya 1.8.spigot upload ediyorum kendini 1.7 craftbukkit sanıyor en iyisi Batıhost

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Liste halinde sayayım sorunsuz VDS Sağlayıcı hostingler...
Batıhost (fransa al)
Nettetescil (tr)
Yöncü (tr)

Dedicated istersen
Batıhost (16 gb fransa)
Sayfanet (32 Gb TR)

https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli.280351/

buyrun buda rehber konum.. Cidden şu nitrado ve panel meraklılarını tuhaf buluyorum.. Beğenebilirsiniz ama en iyi bulmak için en az 10 15 hosting firması deneyin .. Ondan sonra süper ultra kalite dersiniz.. ben 40 liralık nettetescildeki sunucuya 50-60 oyuncu arası lagsız oynatıyorum..
Yoncudede yuksek performans alıyorum..
Batıhosttada 2 gb lık sunuccuya 30 oyuncu rahat oynatıyorum..
Siz 50 60 oyuncu için kaç tl slot parası ödüyorsunuz ? Kıyaslarsınız..

Not:Söylediklerimim çoğu hostingdir!! Minecrafttan anlamazlar:D.. Herşeyi mühesseseden beklemeyin.. Sorularınız sorunlarınız olduğunda özel mesajla ulaşabilirsiniz..
Ben arkadaşla Dalga geçmiştim,
Bunları biliyordum :/