- En iyi cevaplar
- 0
moderatörler de ala bilir 2.üye grubu olarak eklenir ama hiç denemedim :hmmBi mod VIP alırsa noluyo![]()
moderatörler de ala bilir 2.üye grubu olarak eklenir ama hiç denemedim :hmmBi mod VIP alırsa noluyo![]()
"Ötmön öpö nösöl vip alıoruz atmin atmin bhana bedava vip vir lütfeğeğeğn"
Diyenler de çıkarsa şaşırmayın yakında.
Şu sohbet ne oldu ya ?moderatörler de ala bilir 2.üye grubu olarak eklenir ama hiç denemedim :hmm
o sürprizler arasında şu an henüz belli değil bi gelişme olmadıŞu sohbet ne oldu ya ?
Şu Super VIP lere moderator onayından geçmeden konu açabilme ve konu silme yetkisi verilse çok iyi olur ..o sürprizler arasında şu an henüz belli değil bi gelişme olmadı
kendi konularını silme var diye biliyorum maalesef modertör onayından geçmeden sunucu konusu imkansızŞu Super VIP lere moderator onayından geçmeden konu açabilme ve konu silme yetkisi verilse çok iyi olur ..
Kendi konularımızı silemiyoruz malesef .skendi konularını silme var diye biliyorum maalesef modertör onayından geçmeden sunucu konusu imkansız
tekrar deneyinKendi konularımızı silemiyoruz malesef .s
Nereden silicez ayrıntılı söyler misin ?tekrar deneyin
konu araçları yazan kısımdan konun üst kısmında bulunurNereden silicez ayrıntılı söyler misin ?
Ne kadar da bil.tek hocası bir erkek.konu araçları yazan kısımdan konun üst kısmında bulunur