CleverBot Konu Başlığı

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cleverbot'u yıllardır biliyorum ve işe yarar bir yapay zekası olduğunu sanmıyorum.Bazen gerçekten saçmalıyor ama bir şarkı sözü vs yazdığınız zaman sıradaki sözü getirebiliyor :D.
Daha iyi botlar biliyorum :olgun:.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda küçüklerde var dikkatini çekeyim Sansür at yada yorumunu editle!!!

Edit : Arkadaş editlemiş :S

Son düzenleme:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Beni hitler sandı D:

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    260.1 KB · Görüntüleme: 544

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bunu boşverde sende V.I.P almışsın. Yakında V.I.P si olanlar olmayanlardan fazla olacak :S...
Tamamen para amaçlı yapılmış bir yapay zeka tek amacı senin yazdığın cümleleri kelimelere ayırıp diğer kelime grublarıyla karşılaştırıp hangi soruya daha çok benziyorsa ona benzer cevap verme direk küfür bulursa metin içinde direk sövüyor asdasad :) Sarper forumda açmıssın konu reklam gelirlerinden paymı alıon :) .-.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen para amaçlı yapılmış bir yapay zeka tek amacı senin yazdığın cümleleri kelimelere ayırıp diğer kelime grublarıyla karşılaştırıp hangi soruya daha çok benziyorsa ona benzer cevap verme direk küfür bulursa metin içinde direk sövüyor asdasad :) Sarper forumda açmıssın konu reklam gelirlerinden paymı alıon :) .-.
What? Ne geliri? :/ (Bu arada botu kendi kendine konuşturmak için "think for me" düğmesine basın hep :S.)