Çizim yarışmasında 1. olduğun için Japonya'ya taşınıyorsun demek. Ben de dünya turu ayarlayayım o zaman kendime. B)
(Yolun açık olsun ne diyeyim.)
Şöyle konuya bu arkadaşın yorumunu ekleyeyim de rezil olma korkusuyla konuya cevap yazamayan konu sahibi görsünhaa iyi bende google görsellerden felan aldn sandım bak ne tesadüfLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.aynı resim var :/
Hayır adanalı olarak yanlış söylüyorsun şahsen ben adanada büyüdüm şöyle dersin ordaBunlarda benim kavunlu ekmeklerim. Migrostan aldım.![]()
Adanaya gidiyorum. karikatür yarışmasında 2. oldum. 1. olan arkadaş arsız bela'nın karikatürünü çizecek.
Buda adanacam: Merhaba adım ben eren.
makara geçtiğini biliyorumda adanalıların böle konuştuğunu zannetmen büyük cahillikHayır adanalı olarak yanlış söylüyorsun şahsen ben adanada büyüdüm şöyle dersin orda
'Maraba banom ad Erendir'
BilmemNeKafalıJaponAskeriJaponyada napıcan Japon Askeri mi olcan :ssdsds
Cahillik değil zannetmiyorumda zaten aslen adanalıyımdır biraz abarttım o kadar adanalılar genellikle kelimeleri yuvarlar bilmiyorsan zaten yakın illerinde oturuyorsun yada sen cahil durumunda kalıyorsunmakara geçtiğini biliyorumda adanalıların böle konuştuğunu zannetmen büyük cahillik![]()