50 milyarın sonu yok dostum sonu yokDaha çok para kazancı için yatırım yapardım ki aylık 5-6 bin gelirim olsun.
Ne yani olduğum yerde parayı yememi beklemeyin onunda bir sonu var.
50 milyarın sonu yok dostum sonu yokDaha çok para kazancı için yatırım yapardım ki aylık 5-6 bin gelirim olsun.
Ne yani olduğum yerde parayı yememi beklemeyin onunda bir sonu var.
Bu qeqoya 750 ti alırdım.@Quaris e 100000 tane fury x alırdım
ben yakaladım beyler siz vurunKiralık katil tutar bütün animecileri öldürtürdüm.
3 ay ağzından hortumla mı beslenmek istiyorsun?ben yakaladım beyler siz vurun
Ondan sonra şehit olduğum için mis gibi cennet sanada adam öldürdüğün için cehennem lavlarıBen olsam @FroZenBrainTR'yi öldürmek için özel seri katiller tutarım Deep Web üzerinden. Sonra arkasına helvasını yaparım cenaze masraflarını karşılarım bu dünyadan uğurlarım.
En azından dünya rahat etsinOndan sonra şehit olduğum için mis gibi cennet sanada adam öldürdüğün için cehennem lavları![]()
En azından dünya rahat etsin![]()
![]()
Tabi ki cinayetler işlenmeye devam ettikçe Dünya daha masum bir yer olacak değil mi? :/![]()
Thug Life B)A aklıma yeni bir fikir geldi:
Anne ve babamın banka borçlarını kapatırdım. Kalan paranın %25'i ile ailemi geçindirir geriye kalan %5 i ile @Mucosoft u köle olarak alır hiç durmadan hızla koşmasını emreder bacakları çürüyene kadar koşturturdum. Kalan parayla kendime oyun alırdım.
Cinayet dedim bacak çürümesi değilThug Life B)
Bence bir dahakine paylaşmadan önce yazdıklarını kontrol et![]()
![]()
Tabi ki cinayetler işlenmeye devam ettikçe Dünya daha masum bir yer olacak değil mi? :/![]()
Senin gibi insanlar oldukça dünya daha masum bir yer olacak değil mi?Cinayet dedim bacak çürümesi değil![]()