Bir Bilmece Bir Az Zor Olabilir.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kadın varmış o akşam ölmüş. evde arkadaşıyla hizmetçisi varmış,polisler sorgu yapmışlar Hizmetçi=o akşam hava yağmurluydu çalıştığım evden silah sesi duydum ve oraya doğru gitmeye başladım dereden yüzerek geçtim eve geldiğimde elektirik'ler kesilmişti cebimden kibrit çıkarıp yere doğru bakıyordum ve hanımımın ölüsünü gördüm Arkadaşı=o akşam dışarda oturuyorduk hava serinlediği için arkadaşım içeriye battaniye almaya gitti elektirik'ler kesilmişti birden silah sesi duydum eve girdim telefonumun ışığıyla yere bakarken ölüsünü gördüm. polisler düşünmüşler ve hizmetçi katilmiş neden?
Kaynak : Söyleyemeyeceğim çünkü cevabına bakarsınız. :)
Not : Doğru Cevap Verildiğinde İse Kaynağı Yazacağım.

K

Klood07

Ziyaretçi
Dereden yüzerek geçtiğinden dolayı her tarafı ıslanmış oluyor kibriti nasıl yakacak :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir dakika evdeyse nasıl dereden gitmiş.Yani hizmetçi zaten evdeymiş nasıl tekrar eve gidebilir.He bir de kibrit yakamaz çünkü ıslanmış.

Ensarx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mantık şu aslında (benden önce yazmışlar ama) , kadın dereden geçtiğini söylüyor(yüzerek),bu durumda kibritlerin yanma özelliklerini su yoluyla kapatılarak engellendiklerini düşünüyoruz.Kibritler yanmıyor,tabii bunu engelleyen faktörler vs. olabilir,biraz eksik bir bilmece gibi.Mantık olarak bir de bilgi olarak.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
çünkü dereden yüzerek geçtiğinde her tarafı ıslanmış oluyor ve cebinden kibrit çıkarında ıslak kibrit nasıl yansın. :D
Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Özel kibrit kutuları var su geçirmeyen.İnternetten satın alınabiliyor(Ya da belki satan dükkan vardır.).Hizmetçiyse muhtemelen aldığı maaş asgari ücrettir.Bu durumda da özel su geçirmeyen kibrit kutularından alması zor.Benim kanaatim şu:
Hizmetçi kadına hanımını öldürmesi için para verilmiştir.Verirken ona şu şekilde bazı talimatlar verilmiştir:
"Evde kal.Kadın dışarı ne zaman çıkarsa arkasından çık ve bu kibritleri *Özel kibrit kutusunu uzatır" kullanarak etrafını gör.Hanımını öldür.Köprüden geri dön(Genelde bu tür evlerde köprü olur nehir olayı için.)."

Ensarx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özel kibrit kutuları var su geçirmeyen.İnternetten satın alınabiliyor(Ya da belki satan dükkan vardır.).Hizmetçiyse muhtemelen aldığı maaş asgari ücrettir.Bu durumda da özel su geçirmeyen kibrit kutularından alması zor.Benim kanaatim şu:
Hizmetçi kadına hanımını öldürmesi için para verilmiştir.Verirken ona şu şekilde bazı talimatlar verilmiştir:
"Evde kal.Kadın dışarı ne zaman çıkarsa arkasından çık ve bu kibritleri *Özel kibrit kutusunu uzatır" kullanarak etrafını gör.Hanımını öldür.Köprüden geri dön(Genelde bu tür evlerde köprü olur nehir olayı için.)."
Kardeşim cevap kibritlerin yanmaması ama dediğim gibi soruda bilgi ve mantık eksikliği var.