Oyun Dünyası Devam Eden Sunucum

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu tarz duvarlar ekliyebilirsin mesela ancak senin yaptığından daha uzun sürecektir. Tabii her güzel şeyin altında yüksek bir uğraş yok mudur? :)
Yaptığın haritalarda world edit kullanmamanı öneririm elle yapılanlar her zaman daha iyi olur emek sarfettiğin için.
Mesela ben şuana kadar hiçbir haritamda world edit vb. modlar kullanmadım.

HayatMucadelesi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bu tarz duvarlar ekliyebilirsin mesela ancak senin yaptığından daha uzun sürecektir. Tabii her güzel şeyin altında yüksek bir uğraş yok mudur? :)
Yaptığın haritalarda world edit kullanmamanı öneririm elle yapılanlar her zaman daha iyi olur emek sarfettiğin için.
Tamam teşekkürler[DOUBLEPOST=1436890038,1436889028][/DOUBLEPOST]Bir duvar şekli yaptım sence bütün duvarı bunla kaplasam güzel dururmu sence ?
[DOUBLEPOST=1436890401][/DOUBLEPOST]

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

worldedit kullanmamak boş yere zaman kaybı olur, bunu kopyalayıp yapıştırmak yerine tek tek tüm duvarları böyle yapmaya çalışmak çok saçma

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Resimleri görünce usulca konudan çıktım bu yorumu nasıl yaptığımı bende bilmiyorum.