Crash Hacksiz Survival Games Serveri?

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçen Sadece 15 Dk @rayandu06 Öğretti Denedim Kendisi Hile Olanlar Bile Hileyi Kapat Diye Sövüyor Nasıl Bir Kitle Bilmiyorum Sildim Zatende Hilesi Kötü Olan Hileyi Kıskanıyor Gibi Çok Tuhaf Bir Kitle :(
Haram iste napacaksin , hepsi 5dk da kazandigi harami zor oderler. Kac kisi var? 10 diyelim ve her 10 kisinin uzerine haklari gecse sence ne kadar kotu bir durum degil mi ? Toplum kotu soyliyimde , vallahi degismemiz gerek. Herkes tek kendi zevkinden cok isin degisik boyutlarini da dusunmeli keske. Yazik vallahi ya :(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek harflik küfür :D Dediklerin doğru. Aynılarını her servera girişte görüyorum. Bide sahte LeafLookRS'ler IsmetRG'ler DoctorBurak'lar yok mu..[DOUBLEPOST=1436905632,1436905581][/DOUBLEPOST]
Hile olayı son oyuncuda yok. Adamlar kendi launcherlerini yapmışlar. Hackle giremiyor kimse. Ama ona da bir çözüm bulmuşlardır gerçi :D[DOUBLEPOST=1436905734][/DOUBLEPOST]Az önce UnioCraft'ta bir adam speedi 10'a almış KillAura radius'u 32 yapmış. Adam bana 10km öteden vuruyor. 10 KM'lik farkı da Flash gibi koşarak 2 saniyede kapatıyor. Zar zor adamı alıyorum. Sonra "hacker o ç" deyip oyundan çıkıyor. Başka bir sefer karşıma geliyor "Sen hack olan adam değil misin" diyorum gülücük atıyor. Nasıl olsa banlanmayacağını biliyor tabii. Bu her serverda böyle.
Kufurlarin altinda yatanlari.bir kismida onlar. Herkes kufru espiriye baglac veya ofkeye baglac yapiyor. Yapcak bisi yok etsin birak , sen etmeyeceksin. Ya ceker fidersin , ya da admin online olsada sikayet etsem veyahut , dinlemez olacaksin. O hayvandan dahi alt seviyeli kisinin seviyesine ulasmaktan sakinmalisin...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Haram iste napacaksin , hepsi 5dk da kazandigi harami zor oderler. Kac kisi var? 10 diyelim ve her 10 kisinin uzerine haklari gecse sence ne kadar kotu bir durum degil mi ? Toplum kotu soyliyimde , vallahi degismemiz gerek. Herkes tek kendi zevkinden cok isin degisik boyutlarini da dusunmeli keske. Yazik vallahi ya :(

İşte Bu Yüzden Premium Sunucularda Farklı Oyunlar Oynayacaksın Hile Gereksiz Olan :(

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte Bu Yüzden Premium Sunucularda Farklı Oyunlar Oynayacaksın Hile Gereksiz Olan :(
Param olsa da gitsem , Cs 1.6 Orjinal alsam , Minecraft Orjinal alsam ve daha bircok guzel oyunu orjinal alabilsem. Bunun gibi kisiliksizlerin cilesini cefasini cekmezdim :/

umut_

En iyi cevaplar
0
Param olsa da gitsem , Cs 1.6 Orjinal alsam , Minecraft Orjinal alsam ve daha bircok guzel oyunu orjinal alabilsem. Bunun gibi kisiliksizlerin cilesini cefasini cekmezdim :/

Premium Sunuculardada Hile Var Mcsg De Falan Alayı Hek Survival Games Ve Pvp İçin İçine Girince Hile Olmayan Kitle 1 Elin Parmağını Geçmiyor Durum Böyle Oluncada Sadece Wynn - Mineplex Minestrike - Hypixel Warlords Oynamak Dışında Birde Birkaç Minigames Oyunu Hariç Hiçbir Şekilde Premiuma Gerek Yok Sadece Sunucular İçin Alıyorsan Ama Oyun Emeğini Karşılamak Skinini Adını Kullanmak İçin Gerekli O Kadar :(

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premium Sunuculardada Hile Var Mcsg De Falan Alayı Hek Survival Games Ve Pvp İçin İçine Girince Hile Olmayan Kitle 1 Elin Parmağını Geçmiyor Durum Böyle Oluncada Sadece Wynn - Mineplex Minestrike - Hypixel Warlords Oynamak Dışında Birde Birkaç Minigames Oyunu Hariç Hiçbir Şekilde Premiuma Gerek Yok Sadece Sunucular İçin Alıyorsan Ama Oyun Emeğini Karşılamak Skinini Adını Kullanmak İçin Gerekli O Kadar :(
Aslında Sorun ne söleyimmi? TüRKLER (Sakillerinden,Sizden Bahsetmiyom Yanlış Anlamayın) MCSGyi Türkler bastı Türklerden oynıyamıyom 350 oyun oynadım 22 kere dm 5 kerede oyunu kazandım

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Aslında Sorun ne söleyimmi? TüRKLER (Sakillerinden,Sizden Bahsetmiyom Yanlış Anlamayın) MCSGyi Türkler bastı Türklerden oynıyamıyom 350 oyun oynadım 22 kere dm 5 kerede oyunu kazandım
Sadece Türkler mi hack kullanıyor sanıyorsun? ._. Sonuçta o hackleri yapanlar macroları çıkaranlar yabancı. Onları kullanan kitle de yabancı. Türkler sadece ÖZENİYORLAR

umut_

En iyi cevaplar
0
MCSG De Oynayan Türklerin %80 İ Şu Orada Burada Satılan 5Tl Olan Yada Twitch De Youtubede Yapılan Çeklişlerle Verilen İnternette Binlercesi Bulunan Migrate Hesaplar İle Giriyorlar Yan Kendi Hesapları Olsa Hiçbir Şekilde Hile Açmaya Girişmezler Tabi Paraları Bolsa Ban Yedikte 20 - 30 Tane Daha Premium Alabilecek Paraya Sahipseler Bilemem Nede Olsa Ban Yedikte Başka Migrate Hesap Bulup Oynuyorlar

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MC:SG De Oynayan Türklerin %80 İ Şu Orada Burada Satılan 5Tl Olan Yada Twitch De Youtubede Yapılan Çeklişlerle Verilen İnternette Binlercesi Bulunan Migrate Hesaplar İle Giriyorlar Yan Kendi Hesapları Olsa Hiçbir Şekilde Hile Açmaya Girişmezler Tabi Paraları Bolsa Ban Yedikte 20 - 30 Tane Daha Premium Alabilecek Paraya Sahipseler Bilemem Nede Olsa Ban Yedikte Başka Migrate Hesap Bulup Oynuyorlar
O Migrate Hesabları paylaşanlarda suç