ÇEKİLİŞ !

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Basilisk Çekilişi var ..

İnanmayanlar İçin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BİTİŞ : 15.07.2015 16:00

> Video'yu beğenmeyi unutmayın :3
> Abone olarak beni takip edebilirsiniz

Facebook'tan Haberdar Olabilirsiniz >

Twitter'dan Haberdar Olabilirsiniz >

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyunum Yokki Silaha Katılayım :(

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
basilisk mi ;-; ben hatırlıyorumda 3 ay önce takas yaparken elime geçmişti...
Şimdi Avcı Bıçağı | Sertleştirilmiş Kasa'dayım silah olarak,hala takas yapıyorum.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
basilisk mi ;-; ben hatırlıyorumda 3 ay önce takas yaparken elime geçmişti...
Şimdi Avcı Bıçağı | Sertleştirilmiş Kasa'dayım silah olarak,hala takas yapıyorum.
Sence takasa nasıl başlamalıyım ? Bütün sitelerde takas teklifi koydum ama istek yok. 1-2 kişi dolandırmaya çalıştı yemedim. Düzgün bir takasçıyı nerden bulabilirim ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sence takasa nasıl başlamalıyım ? Bütün sitelerde takas teklifi koydum ama istek yok. 1-2 kişi dolandırmaya çalıştı yemedim. Düzgün bir takasçıyı nerden bulabilirim ?
csgolounge'ye bakabilirsin.Düzgün bir yorum ve uygun fiyat aralığı seçersen sana teklifler gelir.
50 kuruştan başla en az.Sakın kasalara veya hatıra eşyalara takaslama ve 50 kuruşmu? 60-70 kuruş iste en fazla.
1 lira mı? 1 lira 20 kuruş
30 lira mı? 32 lira
105 lira mı? 110 lira en fazla
280 lira mı? Nadirliğine göre değişir ama çoğunlukla 290 liralık şeyler seç.

Böyle yani :)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 kuruşluk bir farkla bile silah satmıyorlar. Tamı tamına yeten bir eşya alacaksın yada üstüne bir şey ekleyeceksin. Mesela ben field tested AWP Corticera ve kroma 2 ile Redline alabildim öbür türlü satmazlar. Bulursun ama çok zor. Tabi pahalı eşyalarda bu olay değişebilir.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 kuruşluk bir farkla bile silah satmıyorlar. Tamı tamına yeten bir eşya alacaksın yada üstüne bir şey ekleyeceksin. Mesela ben field tested AWP Corticera ve kroma 2 ile Redline alabildim öbür türlü satmazlar. Bulursun ama çok zor. Tabi pahalı eşyalarda bu olay değişebilir.
Üzgünüm ama olay öyle olsaydı ben 1 lirada kalırdım :)
Ayrıca 3:1 takas veya 2:1 takas yapınca çoğunlukla SEN kaybediyorsun,karşıdaki değil.
Ben key takasına başladım şahsen,nasıl olacak merak ediyorum :)