Youtube hesabım @Sir.Pearer

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama ben birisinin Skyrim, agar.io veya minecraft oynamasını izlemeyi istemem. Onun yerine bu oyunlarda nasıl daha iyi olunur, walktrough tarzı videolar çekersen daha sevilir. Ayrıca kanal boş durmasın diye video atma, her videoyu çektikten sonra bir izle ve kendine "Ben bunu youtube da fark edip izlermiydim?" diye bir sor.

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama ben birisinin Skyrim, agar.io veya minecraft oynamasını izlemeyi istemem. Onun yerine bu oyunlarda nasıl daha iyi olunur, walktrough tarzı videolar çekersen daha sevilir. Ayrıca kanal boş durmasın diye video atma, her videoyu çektikten sonra bir izle ve kendine "Ben bunu youtube da fark edip izlermiydim?" diye bir sor.
Fikrin için teşekkürler fakat kendinde söylemişsin "birisinin skyrim vs oynamasını izlemeyi istemem" diye yani bu senin fikrin saygı duyarım başkaları belki izlemeyi istiyordur, ayrıca videoları samimi söylüyorum 2-3 kere izliyorum tekrardan, kendime youtubede fark edermiyim diye sorduğum oluyor tabii ki o yüzden biraz farklılık yapmaya çalıştım çamurumsu su falan içtim ceza niyetine yani bu benim zaten 5. videom oluyor ilk başlayan olarak fena mı, yinede sağolasın yorum için :)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikrin için teşekkürler fakat kendinde söylemişsin "birisinin skyrim vs oynamasını izlemeyi istemem" diye yani bu senin fikrin saygı duyarım başkaları belki izlemeyi istiyordur, ayrıca videoları samimi söylüyorum 2-3 kere izliyorum tekrardan, kendime youtubede fark edermiyim diye sorduğum oluyor tabii ki o yüzden biraz farklılık yapmaya çalıştım çamurumsu su falan içtim ceza niyetine yani bu benim zaten 5. videom oluyor ilk başlayan olarak fena mı, yinede sağolasın yorum için :)
Hey pear hey pear :3
Bu arada izleyicilere yaklaşımın hoş olmuş,her zaman güler yüzlü olmalısın.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel kanal büyük bi' adamsın olgun davranıyorsun biraz daha kaliteli videolar çekersen ileride güzel bi' kanala sahip olabilirsin

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana tavsiyem minecraft gibi basit oyunlrın videosunu çekme daha iyi oyunlar bul ya da güzel bi' seri yap onun hakkında video çek mesela browser oyunları falan fistan bunun gibi yaratıcı şeyler düşün

bu arada green screen webcam videolara ayrı bi' hava karmış mümkün olabildiğince webcam koymaya bak
webcam dedim de aklıma korku oyunları geldi webcamli korku oyunları çekebilirsin

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu hayatta Allah'tan sonra en çok korku oyunlarından korkuyorum çok samimiyim outlast'a girmemle çıkmam bir oldu kalpten gidiyordum. Aynen öyle webcam 1 adım ileriye götürüyor insanı. bu arada browser oyun derken kraloyun tarzı sitelerdeki oyunlarımı diyorsun ?

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu hayatta Allah'tan sonra en çok korku oyunlarından korkuyorum çok samimiyim outlast'a girmemle çıkmam bir oldu kalpten gidiyordum. Aynen öyle webcam 1 adım ileriye götürüyor insanı. bu arada browser oyun derken kraloyun tarzı sitelerdeki oyunlarımı diyorsun ?
yok hayır hani online browser oyunları falan fistan hani ilginç bulduğun browser oyunlarının videosunu çekebilirsin

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@durukanarmutcu Oynanması zor ve sonun güzel oynadığın oyunlar için oyun anlatımları ve kendilerini geliştirmeleri için öneriler sunabilirsin videolarında.
Bide videolarda sohbet izleyiciler için çok mana ediyor.
Hiç konuşmayan bir adamın videosunu izlemektense kötü oynayan ama muhabbeti güzel olan kişiyi izlerim daha iyi :)