durukanarmutcu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
: Fikrin için teşekkürler fakat kendinde söylemişsin "birisinin skyrim vs oynamasını izlemeyi istemem" diye yani bu senin fikrin saygı duyarım başkaları belki izlemeyi istiyordur, ayrıca videoları samimi söylüyorum 2-3 kere izliyorum tekrardan, kendime youtubede fark edermiyim diye sorduğum oluyor tabii ki o yüzden biraz farklılık yapmaya çalıştım çamurumsu su falan içtim ceza niyetine yani bu benim zaten 5. videom oluyor ilk başlayan olarak fena mı, yinede sağolasın yorum içinKusura bakma ama ben birisinin Skyrim, agar.io veya minecraft oynamasını izlemeyi istemem. Onun yerine bu oyunlarda nasıl daha iyi olunur, walktrough tarzı videolar çekersen daha sevilir. Ayrıca kanal boş durmasın diye video atma, her videoyu çektikten sonra bir izle ve kendine "Ben bunu youtube da fark edip izlermiydim?" diye bir sor.
Hey pear hey pear :3Fikrin için teşekkürler fakat kendinde söylemişsin "birisinin skyrim vs oynamasını izlemeyi istemem" diye yani bu senin fikrin saygı duyarım başkaları belki izlemeyi istiyordur, ayrıca videoları samimi söylüyorum 2-3 kere izliyorum tekrardan, kendime youtubede fark edermiyim diye sorduğum oluyor tabii ki o yüzden biraz farklılık yapmaya çalıştım çamurumsu su falan içtim ceza niyetine yani bu benim zaten 5. videom oluyor ilk başlayan olarak fena mı, yinede sağolasın yorum için![]()
teşekkür ederim bu arada burdan muğla selamlar 1-2 haftaya ordayım bu yıl başında da sıtkı koçman üniversitesinde turizm işletme okumaya başlıyorumHey pear hey pear :3
Bu arada izleyicilere yaklaşımın hoş olmuş,her zaman güler yüzlü olmalısın.
yok hayır hani online browser oyunları falan fistan hani ilginç bulduğun browser oyunlarının videosunu çekebilirsinŞu hayatta Allah'tan sonra en çok korku oyunlarından korkuyorum çok samimiyim outlast'a girmemle çıkmam bir oldu kalpten gidiyordum. Aynen öyle webcam 1 adım ileriye götürüyor insanı. bu arada browser oyun derken kraloyun tarzı sitelerdeki oyunlarımı diyorsun ?
anarsan sirzechs(sarzeks) diye an bu başka bi hesapanladım tamam aklımda bu dediğin çekersem seni anarım videoda![]()