Cahil oyunu!

Bu oyunu bulan arkadaşa demek istediğiniz bir şey var mı?

• Yok.

Kullanılan: 6 60.0%
  • "Sen ileride bilim kurgu yazarı ol dostum." bu selamı ona ilet bir zahmet.

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim, zamanında bu oyunu bir arkadaşım bulmuştu. Ancak arkadaşımı görmeyeli uzun zaman oldu. Ben de bu oyunu özledim ve forum üzerinde nasıl oynanır dedim ve oyunu biraz geliştirdim. Aslında oyunda birisi akıllı birisi cahil olmak üzere iki kişi olur (bazen tek cahil daha fazla akıllı olur) cahil olan akıllı kişiyi kovalar ve saçma sorular sorar. Bazen de "Bana matamatik öret!" diyebilir.
Ama ben bunu biraz geliştirdim. Ve forum üzerinden oynanabilir bir hale getirdim.
Forum hali şöyledir:
*Saçma sorular soracağız (Antartitada yaşam var mı? Gibi)
*Cahiller gibi cümleyi doğru yazmayacağız (Örn: GTA SAN ANDREAS yerine geta sanandırıs yazmak gibi)
*Üstteki saçma bir soru sorar ,alttaki cevap verir ve alttakine saçma bir soru sorar
*Cevaplayacak kişileri yormamak için en fazla 5 soru sorabiliriz
Mesela bir örnek

A: internet kafeye insanlar neden gidiyo? Uzaylılar var mı? Güneşin içinde zaman kavramı diye birşry yok mu?
B: bi
lgisayarları olmadığı için,uzaylılara dair kesin bir kanıt yok. Güneşin içinde zaman kavramı var.
B: Uzayda niye yaşayamıyoz? Ölmek ne demek?
C: Çünkü uzayda hava yoktur. Ve biz hava olmadan ölürüz, ölmek insanın hayatının sona ermesi demektir
YA BEYLER OLMUYOR KONU SİZ CEVAP VERİRKEN DÜZGÜN YAZACAKSINIZ SORU SORARKEN CAHİL GİBİ YAZACAKSINIZ(bunu yanlış oynanılmasından yazdım)
Her neyse siz fikri kaptınız. Başlıyorum:
Geta san andırıs nasıl oynanır? Aya gitsem ne olur? Marsa gitsem orada zombi olur muyum? Evcil kaya edinsem (evcil kayalarla dalga geçmeyin. 70 lerde yapan adama milyon dolar kazandırdı ve çok modaydı. Bende bir tane var. Googleye evcil kaya nedir yazarsanız dh forumda çıkar) evcil kayam uzaya gitme heycanına kapılır mı? Antartitada yaşam var mı?

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gta san andırıs klavye ile oynanır. Aya gitsen uçarsın. Marsa gidince zombi olamazsın. Evcil Kaya Dünyanın İçinden Bir Kaya Olduğu İçin Uzayda Akrabaları Yoktur Oyüzden Kapılmaz. Ben Atartıkada mı Yaşıyorum Nerden Bileyim -.-"
-___
ThürKiyete NPA MaçLaRı VharMI QnQ ?

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vhar Qnq. Bhapam orhada oyhnuyor.
Türkiye'de eğklenti sahtılır mığ seğnce?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İntaar ölmek demeh fesat fesatlıhğ demeq
Lolde ve.letler neden var ?

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
illumünatünün şheytana ettigi duanın adı !!!11bir!111!!111!
Neden Türkiyede Lapisli fekşın tutuyor?

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PluTon İçin Şöyle Böyle diyorlar qamqi
Api Beleş pireminyum veren site söyleyin ChoQ lazıM

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Öyle bir site yok
YA BEYLER OLMUYOR KONU SİZ CEVAP VERİRKEN DÜZGÜN YAZACAKSINIZ SORU SORARKEN CAHİL GİBİ YAZACAKSINIZ
Alttaki tofaş ne demeeek?