Sohbet Robotum!

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0

:(
Spam olmaması için yazılan yazı*
Doğru düzgün sohbet etmeyi denesen çok güzel anlıyor aslında her şeyi[DOUBLEPOST=1436954582,1436954545][/DOUBLEPOST]

Evet yabancı dil ile ismimi belirttim bota :(
Yabancı bir dil ile "mi konuşuyorsun" demiş. Sordu yani sadece D:[DOUBLEPOST=1436955001][/DOUBLEPOST]Beyler yazdıklarınızı tekrar yazın artık cevap veriyor. :D
@Sarper170 @Rayandu @OriharaKururi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir botla insan gibi konuşmaya çalıştığımda çok garip şeyler oluyor :(...

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Bir botla insan gibi konuşmaya çalıştığımda çok garip şeyler oluyor :(...
Yazım kurallarına dikkat etmezsen anlamıyor. Yani ergen tarzında değil de daha olgun yazmaya çalış bence :D Ve de daha çoğu şeyi anlayamıyor çünkü çok gelişmedi henüz, sizin yazdığınız her şeye sonradan cevap ekliyorum. Yani gittikçe büyüyecek

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazım kurallarına dikkat etmezsen anlamıyor. Yani ergen tarzında değil de daha olgun yazmaya çalış bence :D Ve de daha çoğu şeyi anlayamıyor çünkü çok gelişmedi henüz, sizin yazdığınız her şeye sonradan cevap ekliyorum. Yani gittikçe büyüyecek
Sen izlemiyormusun benim yazdıklarımı? Odadan gör bakalım neyce konuşmuşum :(...

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

araba nasıl kullanılır?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

jordyvoss: Ya havalar yağmurlu falan diyodum ya. Havalar şimdi biraz daha açıldı gibi.

lafı değiştirme
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

jordyvoss: Anlamadım dediğini.

Laf değiştirmede üstüne yok bu botun :D bilmediği konu olunca çaktırmadan havaya bağlıyo hep =D

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Beyler tüm bu yazdıklarınızı tekrar yazmayı deneyip öyle foto atın bir de :D Hepsine cevap ekledim afjdfdf

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben neyce konuşuyorum diyecektim tablet meyve yaptı ve hala düşünüyor bot. R.I.P bot...