[Tanıtım] Zombi Apokolips -1- (ZA-Ölüm Skripti)

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar! Yeni açacağım bir sunucu için yaptığım bir skript'i tanıtacağım bu gün.Öncelikle bu skript ne işe yarar? Öncelikle sunucuda öldüğünüzde öldüğünüz yere sizin bir cesedinizi bırakır ve siz yeniden doğduğunuzda sizi bir süre hayalet yapar. Cesediniz de bir süre sonra yok olur. İşte cesediniz yok olduktan 5-10sn sonra ise siz hayaletlikten kurtulur ve yeniden bir insan olarak oynamaya başlarsınız. Ancak eğer bir zombi size enfeksiyon bulaştırmış ve eğer enfeksiyonu geçiremeden ölmüş iseniz, cesediniz yok olduktan sonra bir insan olarak değil, bir süreliğine bir zombi olarak devam edersiniz. Bu süreçte sizde başkalarına enfeksiyon bulaştırabilirsiniz. Diğer zombilerde siz zombi iken size saldırmaz. Ancak zombi olunca yaklaşık 180sn gibi bir süre sonra gücünüzü kaybedersiniz ve vücudunuz erir. Tekrar insan olarak oynarsınız.

Geldik Resimlere

:D

Enfeksiyon Yok iken Enfeksiyon Kontrol Aracı İle Kontrol Edince

Araç İsimleri

Enfeksiyon yok iken Tedavi Aracı ile tedavi etmeye çalışınca

Enfeksiyon yok iken ölünce

Hayaletqene .s

Doğunca

Zombi sana saldırdığında enfeksiyon kapınca

Enfeksiyonluyqene

Enfeksiyon Seviyesi %100 olunca (ölürqene de denebilir :C)

Enfeksiyon ile ölünce

Zombi Olunca

(Ragequit :ASD:ASD:ASD:)

Zombideki Efektler

Zombiliğim Biterqene :C

Acıların Çocğu :CC

Zombilik Bitince

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
< [Tıkla]

Direk Buradan İzle

Daha Fazla Zombi Apokolips Skript Tanıtımı İçin Like'layın ve Kanala Abone Olun:D (Belki birini paylaşırım .s :):):))
NOT: Geri döndüm :DDD

S

Switcher

Ziyaretçi
Süper olmuş tam minigamelik , fakat biraz daha renklendirme katıp belirgin yapmalısın. Textlere &l koy

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu bir minigame gibi yapsan hergün oynarım xd Cidden sunucuna sadece bunu koy başka oyun olmasın xd Veya olsun 2-3 tane yan oyun ama sunucunun asıl oyunu bu olsun bayağı tutulur.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu bir minigame gibi yapsan hergün oynarım xd Cidden sunucuna sadece bunu koy başka oyun olmasın xd Veya olsun 2-3 tane yan oyun ama sunucunun asıl oyunu bu olsun bayağı tutulur.
Sunucunun planı şöyle, factions ile bunun gibi day-z tarzı bir oyun yapmayı planlıyoruz.
Edit=Arkadaşlar lütfen konuyu beğenin beğeni kasıcam azcık xd

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zombi olma olayı çok hoşuma gitti, tebrikler..
İşte çoğu insanın (benimde öyle) hayallerinden biri bir zombi olarak oynamak, kötülerin tarafına geçmek vs. bende bunu ele alarak sunucumda kullanmak amacıyla bu skripti yazdım, teşekkürler.
[DOUBLEPOST=1436980886,1436977534][/DOUBLEPOST]Bu kadar mı sadece .-.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Komik bir tanıtım olmuş :D
execute console command /spawn %player% yerine
teleport player to {spawn} kullansan daha iyi olur bence.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuyu zombiye dönüştürmeyi falan nasıl yaptın?
Bu tür sorulara özentilikten nefret ettiğim için cevap vermeyeceğim. (Üzgünüm)
böylede konsol meşgul oluyor :/
Haklısın :D Ama skript, hem yer kaplıyor, hem yoruyor. Bu yüzden direk plugin var iken neden boşu boşuna veri tutulsun dedim ve öyle yaptım.
[DOUBLEPOST=1436982427,1436982381][/DOUBLEPOST]
Komik bir tanıtım olmuş :D
execute console command /spawn %player% yerine
teleport player to {spawn} kullansan daha iyi olur bence.
:D Video çekmekte çok kötüyüm ve video kalitesi için özür dilerim sizlerden.[DOUBLEPOST=1436982931][/DOUBLEPOST]Come on, 5 layk left.[DOUBLEPOST=1436984121][/DOUBLEPOST]@Sarper170 Sende bak bro :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hehehehe... Sunucu nedense AŞIRI TANIDIK ve yakında tekrar gireceğim (bayramda veya bayramdan sonra) bir sunucu :)..