[ISTEK] Kahraman Skripti

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin 2de pvp oynamışsanızKahraman tagı için oxda hile bile kullanmışsınızdır :D neyse ben örneğin parkur eventi yaptım kazanana oyuncu grubunun önüne Kahraman tagı olcak yani chatta şöle gözükcek:
Kahraman [Oyuncu] Trenty
komutları da şöle olcak
/kahraman nick
bunu yapana helal olsun zor iş bence

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdşm bilgim yokki arg nedir onu bile bilmiyom arg fln diyonuz neyse yapabilirmisin

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
PHP:
command /kahraman <player>:
    permission: admin.admin
    trigger:
        execute console command "manuaddv %arg 1% prefix &b[KAHRAMAN]"

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdşm groupmanagerde kahraman diye bir şey yok sıkıntı olmaz demi birde ben hem oyuncu +hemde oyuncu yZısının önüne kahraman istiyorum

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Krdşm groupmanagerde kahraman diye bir şey yok sıkıntı olmaz demi birde ben hem oyuncu +hemde oyuncu yZısının önüne kahraman istiyorum
Bende çok şey istiyorum ama olmuyor.
Az kafa yorda orda yazan [KAHRAMAN] tagının önüne [OYUNCU] getirmeyi akıl et.
İyi forumlar.

emresezer00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum başında değilde şöyle gözükür örneğin [Oyuncu]TO_Alpagut[KAHRAMAN]

Kod:
    trigger:
        execute console command "manuaddv %arg 1% suffix &b[KAHRAMAN]"

yada groupmanegerden kahramanoyuncu diye grup oluştur yetkileri aynı yap (manuaddvi) sonra sadece prefixini değiştir öyle bir şey yaparsan kodunu atarım arkadaş zaten atmış üstde ondan aldım bu arada kodları :D

S

Switcher

Ziyaretçi
Abi tabii ki groupmanager gerekli , groupmanagersizde yapılır fakat karmaşık olur. Biraz düşünün.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum başında değilde şöyle gözükür örneğin [Oyuncu]TO_Alpagut[KAHRAMAN]

Kod:
    trigger:
        execute console command "manuaddv %arg 1% suffix &b[KAHRAMAN]"

yada groupmanegerden kahramanoyuncu diye grup oluştur yetkileri aynı yap (manuaddvi) sonra sadece prefixini değiştir öyle bir şey yaparsan kodunu atarım arkadaş zaten atmış üstde ondan aldım bu arada kodları :D
Group manager ile KAHRAMAN diye group oluşturmasına gerek yok kod direk tag verir sadece groupmanager gerekli.
Ve ben suffix yapmadım prefix yaptım.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
chat olayı zor bir şey chatin nasıl olması gerektiğinide yazman lazım '[Oyuncu] Kahraman nick' olsa tamam ama bu skripti yapacak kişi chati de düzenlemeli