Whoproshenob
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar. Bana 30 tane gmail hesabı lazım ama bir tane açtıktan sonra diğerlerinde telefon numarası istiyor. Bunu geçmenin bir yolu var mı? VPN yüklesem işe yarar mı sizce?
sen aç ta alırım ben .s[DOUBLEPOST=1437000453,1437000328][/DOUBLEPOST]sana 30 tane gmail hesabı açim bana vip al ._.
Onu denedim de ccleaner bile işe yaramadı :/ VPN işe yarar mı?İnternet geçmişini sil (ordaki kutucukların tamamını işaretle). Ondan sonra açabiliyon. Sanırım.
30 taneyi napcaksan artık .s
Yaraması lazım. Tarayıcı geçmişindeki her şeyi silince açabilmmen lazım. Bir daha dene. Bütün kutucukları işaretle amasen aç ta alırım ben .s[DOUBLEPOST=1437000453,1437000328][/DOUBLEPOST]
Onu denedim de ccleaner bile işe yaramadı :/ VPN işe yarar mı?
OlmuyorHer açmayı denediğinde farklı bir e posta adresi dene ben iki tane açtım bunu kullanarak.
Yine olmadı.[DOUBLEPOST=1437000747,1437000703][/DOUBLEPOST]Yaraması lazım. Tarayıcı geçmişindeki her şeyi silince açabilmmen lazım. Bir daha dene. Bütün kutucukları işaretle ama
Ben ne yapıyorum acaba. Telefon numarası istiyor.kardeş çıkış yap giriş yap de altta hesap oluşturun mu ne var ona tıkla aç
ve illa gmail mi istiyorsun? anonim e posta servisi önerebilirim.
İnternet geçmişini sil (ordaki kutucukların tamamını işaretle). Ondan sonra açabiliyon. Sanırım.
30 taneyi napcaksan artık .s