İçimde süper büyük bir sinir var... !

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar forumu 5 gün bırakıcam niye bırakıcam sakinleşmek niye sakinleşmem lazım
şimdi gittim adam gibi bir survıval sunucu açtım lapis seven minyonlara karşı açtım sunucuyu factıons trade vb. bir sürü buna benzer sistem var VIP ler abartılı değil
ortağım o çok güvendiğim ortağım onun adını vermicem verirsem buna özür dilerimlik denir yani ondan bir farkım olmaz geldi adam benim tüm emeğimi sildi attıııı yok efendim çok hata varmış yok evendim böylemiş ya bro sen ilk bir gidip kendi buildin ve plugin bilginiz düzeltirmisin ? :=) şimdi benim dedeme küfür etseler ben yine bişi güler geçerim ama böle bir arkadan bıçaklama yok plugin paketi ve map in içine ettiği için ben ağladım bu kadarla kalsa monitörü kırdım 1.moniörü kırdım 2.sağlam yani ben hayatımda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum şimdi ben bu adama söviyim mi ? soru bu yani haklı olurmuyum

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BANANE BANANE seni doğeğim ttaaam mığğ ?[DOUBLEPOST=1437027483,1437027439][/DOUBLEPOST]
Nerden puluyon punları OlumIşığı ?[DOUBLEPOST=1437027577][/DOUBLEPOST]
Bundan sonra yalnız çalışırsan, herkese güvenmezsen, önemli şeylerini yedeklersen bir daha böyle bir şey olmaz. Yapacak bir şey yok böyle olaylardan ders alınıyor :D
hiçbir şeyi yedeklemedim ben bu adama canımı bile emanet edebilirdim işte almadım :/

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bak , bunun için 2 tane tanrı yoktur.
Şimdi bana hep söylenen bir söz vardır , bir yerde 2 yönetici bulunamaz çünkü mutlaka tartışırlar.
Kendin patron ol minyonlarını yönet :sinsi:.