- En iyi cevaplar
- 0
Evet ama silmiş işte.
Yani sende mi derken, kişisel bilgisayarında mıydı diyorum?
Evet ama silmiş işte.
var ama sadece plugin paketi[DOUBLEPOST=1437035765,1437035689][/DOUBLEPOST]Yani sende mi derken, kişisel bilgisayarında mıydı diyorum?
Hihihii :sinsi: şeytani planım tamamlanıyor ne o plan bende bilmiyorumİşte bak , bunun için 2 tane tanrı yoktur.
Şimdi bana hep söylenen bir söz vardır , bir yerde 2 yönetici bulunamaz çünkü mutlaka tartışırlar.
Kendin patron ol minyonlarını yönet :sinsi:.
Plugin paketini sistem geri yükleme ile geri getirebilirsin o zaman.var ama sadece plugin paketi
yani :/ zaten bıraktım sunucu işini banane ya böle daha rahat.Plugin paketini sistem geri yükleme ile geri getirebilirsin o zaman.
Map hakkında bir şey söyleyemeyeceğim o zaman kusura bakma.![]()
text
Sistem geri yükleme ile kişisel dosyalar geri yüklenmiyor diye biliyorum ben ?Plugin paketini sistem geri yükleme ile geri getirebilirsin o zaman.
Map hakkında bir şey söyleyemeyeceğim o zaman kusura bakma.![]()
krdş trkye bra ne bkli10 doğrusu bu. Her şeyi Türkçe kurallarına uyarak yazmak zorunda değilsiniz. Sayfanın ismi bu ve siz orjinalliğinden çıkarıyorsunuz ._.Kardeş burası Türkiye, ne bekliyorsun?
Her kez nitradoğğğğ sunucu almaz :/ ben Batıhosttan aldım ve benım sorum o değil ben bu adama sovsem mı sovmesem mı yanı sovmem uygunmudur .Nitradodan aldıysan backup vardı.
şu bıçak alıp evini basmak ugun geldi bana. sonrada öldürmeden ramini çalıp kaçmaktek çözüm: bıçak al evi bas bıçakla pcsinini ramını çal zaten en fazla ölür yada dava aç şuç bu kardeşim sövmek kurtarmaz.
Sananü memelere merak duyan muhammed1841Peki bunu bize söyleme ihtiyacını neden duydun :/
Kısaca burada ego tatmini yapma ihtiyacı duydun :I Ben o işlere ara verdim bu aradaşu bıçak alıp evini basmak ugun geldi bana. sonrada öldürmeden ramini çalıp kaçmak[DOUBLEPOST=1437058843,1437058807][/DOUBLEPOST]
Sananü memelere merak duyan muhammed1841
Senin yerine ben yapsam oluğ muğğğKısaca burada ego tatmini yapma ihtiyacı duydun :I Ben o işlere ara verdim bu arada![]()
Muhde kendi rütbesini bana verdi, kim olursa olsun yapamaz B) *Koymak için bana sormana gerek yok*Senin yerine ben yapsam oluğ muğğğ
Hani organ mafyaları insan parçalarını çalar ya (Nasıl bir laf lan butek çözüm: bıçak al evi bas bıçakla pcsinini ramını çal zaten en fazla ölür yada dava aç şuç bu kardeşim sövmek kurtarmaz.