FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
"Sahte VİRÜS" olduğu için yine de virüstürVirüs ise indirmem de![]()
"Sahte VİRÜS" olduğu için yine de virüstürVirüs ise indirmem de![]()
Virüs ise kodu yazmam daindirme linki bile olmayan konumda sen neyi nerden indiriyosun![]()
C4n s1kn1ıs1 İ$t€"Sahte VİRÜS" olduğu için yine de virüstür![]()
konuyu 0 dan anlatıyorum -Virüs ise kodu yazmam da
C4n s1kn1ıs1 İ$t€![]()
ben gerçeğinin yapımını biliyordum unuttumkonuyu 0 dan anlatıyorum -
SAHTE bilgisayar kapama ŞAKASI
Kodu gir sen tıklamadan aktif olmuyor tıklayınca 30 saniye sonra virüs aktif diyip bilgisayarını kapıyor tekrar açtığında hiçbir sorun olmuyor sadece bilgisayarını kapatan bir koddur kendisi :I
C:/windows/system32 deleted
Ben biliyorum =Dben gerçeğinin yapımını biliyordum unuttum
Bilgisayar kendine bilmem kaç ping yolluyordu bilgisayar bir daha açılmıyordu![]()
NOT: DENENMESI TAVSIYE EDILMEZ :IBilgisayarı Çökertme Şakası:
.batKod:C:/windows/system32 deleted
Biliyorum zaten sen olayı anlamamışsınkonuyu 0 dan anlatıyorum -
SAHTE bilgisayar kapama ŞAKASI
Kodu gir sen tıklamadan aktif olmuyor tıklayınca 30 saniye sonra virüs aktif diyip bilgisayarını kapıyor tekrar açtığında hiçbir sorun olmuyor sadece bilgisayarını kapatan bir koddur kendisi :I
Taskkill kapatıyor, wininit de bir windows başlatma uygulaması. Sanırım bunu çalıştırırsak internet bağlantımız gidecek ama emin değilim, denemem deBenim çok daha iyi bir şaka virüsüm var,
"taskkill -f -im wininit.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) yönetici olarak çalıştırın ve neler olacağını görün
Yapacağı şey sürpriz, ancak söyleyeyim bilgisayara zararı yok. Bakalım ilk kim bilecek ne yaptığını şaka virüsümün.
wininit.exe Windows'u açık tutmaya yarayan bir program, o program kapatıldığı zaman Critical_ Progress_Dead 0x0000001c kodlu bir mavi ekran sizi kapıda beklemiş oluyor. Ancak zararı yok, dediğim gibi Yeniden başlatılınca eski haline dönüyor. Tabi yine kapatırsanız wininit.exe'y, yine mavi ekran verir :/ O programı kapatmayın yanlışlıkla sakın ha :/Taskkill kapatıyor, wininit de bir windows başlatma uygulaması. Sanırım bunu çalıştırırsak internet bağlantımız gidecek ama emin değilim, denemem de
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Japonca daha iyi değilmi?Şu virüs aktif kısmını değiştirip çince birşeyler yazabilirmiyiz acaba Çin virüsüymüş gibi daha orjinal gözükür :sinsi: