Sahte bilgisayar kapama virüs şakası arkadaşlarınızı ve ailenizi çıldırtın :D

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Virüs ise kodu yazmam da :(

C4n s1kn1ıs1 İ$t€ :(
konuyu 0 dan anlatıyorum -
SAHTE bilgisayar kapama ŞAKASI :(

Kodu gir sen tıklamadan aktif olmuyor tıklayınca 30 saniye sonra virüs aktif diyip bilgisayarını kapıyor tekrar açtığında hiçbir sorun olmuyor sadece bilgisayarını kapatan bir koddur kendisi :I

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0

Kodu gir sen tıklamadan aktif olmuyor tıklayınca 30 saniye sonra virüs aktif diyip bilgisayarını kapıyor tekrar açtığında hiçbir sorun olmuyor sadece bilgisayarını kapatan bir koddur kendisi :I
ben gerçeğinin yapımını biliyordum unuttum :S
Bilgisayar kendine bilmem kaç ping yolluyordu bilgisayar bir daha açılmıyordu :(

S

Switcher

Ziyaretçi
Bilgisayarı Çökertme Şakası:
Kod:
C:/windows/system32 deleted
.bat

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Biliyorum zaten sen olayı anlamamışsın :(

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlışlıkla tıklarsanız da buna komut istemini açıp shutdown -a yazın enterlayın iptal edilir.
Bu arada şakazede benim Anti-Shutdown programımı kullanıyosa işlemez onu da söyleyeyim. Gerçi programı paylaşmamıştım ama :D

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Benim çok daha iyi bir şaka virüsüm var,
"taskkill -f -im wininit.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) yönetici olarak çalıştırın ve neler olacağını görün :D
Yapacağı şey sürpriz, ancak söyleyeyim bilgisayara zararı yok. Bakalım ilk kim bilecek ne yaptığını şaka virüsümün.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim çok daha iyi bir şaka virüsüm var,
"taskkill -f -im wininit.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) yönetici olarak çalıştırın ve neler olacağını görün :D
Yapacağı şey sürpriz, ancak söyleyeyim bilgisayara zararı yok. Bakalım ilk kim bilecek ne yaptığını şaka virüsümün.
Taskkill kapatıyor, wininit de bir windows başlatma uygulaması. Sanırım bunu çalıştırırsak internet bağlantımız gidecek ama emin değilim, denemem de :)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Taskkill kapatıyor, wininit de bir windows başlatma uygulaması. Sanırım bunu çalıştırırsak internet bağlantımız gidecek ama emin değilim, denemem de :)

wininit.exe Windows'u açık tutmaya yarayan bir program, o program kapatıldığı zaman Critical_ Progress_Dead 0x0000001c kodlu bir mavi ekran sizi kapıda beklemiş oluyor. Ancak zararı yok, dediğim gibi Yeniden başlatılınca eski haline dönüyor. Tabi yine kapatırsanız wininit.exe'y, yine mavi ekran verir :/ O programı kapatmayın yanlışlıkla sakın ha :/

Son düzenleme:

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu virüs aktif kısmını değiştirip çince birşeyler yazabilirmiyiz acaba Çin virüsüymüş gibi daha orjinal gözükür :sinsi: