Mayıngıraft oynarken bilgisayar donarak ve ses çıkartarak Mavi Ekran verdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bilgisayarda mayıngıraft oynuyordum. Bi anda ekran durdu Allah dedim. Sonra odadan çıkıp tekrar odaya girdim bi baktım. Mavi ekran. Fişi hemen çektim bir şey olmadan. Sonra takıp çalıştırdığımda düzeldi. Hata bilgilerini alamadım. Sence neden olmuş gibi çokmu ısındığından çünkü bilgisayar. Saat 3 ten 2 ye kadar acikti.

Aç bir şekilde gönderdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Not tabletten yaziyorum buyüzden dil bilgisi ile dalga cekılmez.

Aç bir şekilde gönderdi.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Klasik türk yöntemi çözümü : Hatayı gördüm fişi çektim
#BurasıTürkeyNeBekliy10
Bu arada şaka bi yana hata raporunu görmemiz lazım yoksa yaptığım her yorum yanlış çıkabilüğ.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm yerinde olsam Türkiye'de Çoğu fazlası tuşa basarak kapatıyor derdim ama ben fişi çektim. Napıyım sataşıyımmı. Nedenmi fişi çektim çünkü hemen olsun diye.

Aç bir şekilde gönderdi.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hmm yerinde olsam Türkiye'de Çoğu fazlası tuşa basarak kapatıyor derdim ama ben fişi çektim. Napıyım sataşıyımmı. Nedenmi fişi çektim çünkü hemen olsun diye.

Aç bir şekilde gönderdi.
haklısın kardeşim ancak bidaha olursa hata raporunu okuduktan sonra fişi çekersen sonrasında bizde yardımcı olabilir. Bende de aynı problem vardı bir sıralar ekran kartından kaynaklanıyordu.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O teknik bilgiler kısmında kodların anlamlarını nasıl anlayabilirim ? Çok ısındığındanda olabilirmi ?

Aç bir şekilde gönderdi.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O teknik bilgiler kısmında kodların anlamlarını nasıl anlayabilirim ? Çok ısındığındanda olabilirim ?

Aç bir şekilde gönderdi.
Genelde mavi ekran hatasının çoğu ekran kartından kaynaklanıyor. dediğim gibi hata raporunu görmemiz gerekir o kodlamalaradan anlamıyorsan mesela bir şekilde fotoğrafını falan alıp bu şekilde bize gösterebilirsin. Ekran kartını önce bi kontrol ettir.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bi aralar bana american genetrects diye bir ekran geliyordu. Siyah ekranda. Sonra düzelmişti. Senin dediğini bir uygularım. Ayrıca bir bilgi veriyim Microsoft Windows 8 de bu olayın yok olacağı umuduylaydı. Ancak hayal kırıklığına uğradılar sadece ekranı değişmiş. Bide şu american genetrics ekranı sanada çıkdımı. Adını yanlış biliyorsam üzgünüm.

Aç bir şekilde gönderdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu benim ekran görüntüm değil sadece internetten buldum Windows 8 Blue screen of death

Aç bir şekilde gönderdi.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alın ekrani

Aç bir şekilde gönderdi.
Error u internette arat, altta yazıyor ne error u olduğu... (Do you know? I liked the new blue screen error :/...)[DOUBLEPOST=1437046034,1437045989][/DOUBLEPOST]
Bu benim ekran görüntüm değil sadece internetten buldum Windows 8 Blue screen of death

Aç bir şekilde gönderdi.
Yahu, hata kodunu görmeden bir şey yapamayız. Oradaki temsili kod. Birdahakine resmini falan çek...

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Entiti üççüzüçdür.
Şaka bi yana o anda minecraft dışında çok fazla ağır program açıksa olmuş olabilir. Dediğimiz gibi hata raporunu görmeden tam olarak şu yüzden diyemeyiz.