Minecraft video açtığımda fps droplanması ( Acil Yardım )

syfflhdkmn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler ben normalde minecraftta 200 fps den fazla alıyorum fakat videoya girdiğimde 10 fps düşüyor ( Bandicam ile | Fraps ile çek diyecekler olursa fraps 20 fps düşüyor hemde renkler değişik çıkıyor) yardım beyler nasıl çözebilirim ? Fotolarda burda .

Evet beyler gördüğünüz gibi yukarda videodayken 9 fps altta değilken 194 yardım pls

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps çok kaliteli videolar çekiyor kardo o yüzden ben de 150FPS falan alırdım kayda başladığımda 30'a falan düşerdi

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
şu an modlu minecraft çekiyorum normalde 60fps iken fraps başlayınca 65-70 oluyor :D ne şanslıyım
ama 30 a indiğide oluyo :(

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Videonun fps'sini ve kalitesini düşürmen lazım. Ben bandicam kullanıyorum. Ayarlardan videonun FPS'sini 120, Kalitesini 100 yapınca, normalde 200 fps aldığım oyun, 20'ye düşüyor. Ancak videonun fps'sini 45-50, veya en azından 30 yaptığımda, kalitesini de 70'e veya 80'e indirdiğimde videoda en azından 60-65 fps'yi görüyorum. Hiç de inmiyor. Yani videonun akıcılığından ve detaylarından biraz kısman lazım, rahat video çekebilmen için. Zaten pek de bir fark olmuyor. Videonun FPS'sini 40, Kalitesini 70 yapmanı öneririm. Kanalımın ismi Jordyvoss. Videolarıma bakabilirsin örnek olarak

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
fps yükseltmek için programlar kullan. Optifine yükle vb.vb.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
FPS Droplanması. :D[DOUBLEPOST=1437053618,1437053548][/DOUBLEPOST]Birde kardeşim bandicam ile çek ben bandicam yazısında yardımcı olurum.

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videonun fps'sini ve kalitesini düşürmen lazım. Ben bandicam kullanıyorum. Ayarlardan videonun FPS'sini 120, Kalitesini 100 yapınca, normalde 200 fps aldığım oyun, 20'ye düşüyor. Ancak videonun fps'sini 45-50, veya en azından 30 yaptığımda, kalitesini de 70'e veya 80'e indirdiğimde videoda en azından 60-65 fps'yi görüyorum. Hiç de inmiyor. Yani videonun akıcılığından ve detaylarından biraz kısman lazım, rahat video çekebilmen için. Zaten pek de bir fark olmuyor. Videonun FPS'sini 40, Kalitesini 70 yapmanı öneririm. Kanalımın ismi Jordyvoss. Videolarıma bakabilirsin örnek olarak
Action kullan rahatlarsin

syfflhdkmn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim deniyecegm

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Action kullan rahatlarsin
Kardeşim videoya girince kasmanın program ile bir alakası yok. Programların özel decoderlarında bile FPS'yi en fazla 10-15 arttırabilirsin. Mantıksız konuşuyorsun. Senin bilgisayar özelliklerinle - sorununla programın ne alakası olsun. Oyunu kastırmayan program ya videonun boyutunu fazlalaştırır ya da onun gibi dezavantajları olan yöntemlerle arttırır.