[ÖNEMLİ]KONSOL TAKILDI

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar acil bir şey belki forumdan uzaklaştırma alabilirm ama acil.

Konsol takıldı start yeniden başlat fln çalışmyor
Komut gönderiyorum /reload /stop fln hiçbiri çalışmıyo Bilişim Destek Açık Değil
Yardım Edin

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayette iyi bir bilişim fiyatalara göre ve server RemoteToolKit.battan açılıyo.Bi Yardım Edin Ya lütfenn

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Bi öneri vereyim bu konsolu kullanıcaklarına "MultiCraft" kullanabilirlerdi, linux olduğunu sanmıyorum zaten o yüzden sunucuyu bölebilirlerdi.

Bu hatayı sen çözemezsin bilişimiz ora ile bağlantıyı kesip tekrar vermesi gerekiyor...[DOUBLEPOST=1437204688,1437204649][/DOUBLEPOST]Oğlum yukardan start'a bassana?
Daha sonra dene komut yazmayı :o

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Neden bilinmdik hostingler kullanılır ki adamların daha kendi panelleri yok oranın linkini bulsam içeri girerim iddaya varım, bence kendi admin paneli olan veya putty & uzak masaüstü veren bir hostinge geçmelisin. Şahsen ben güvenemem :D

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden bilinmdik hostingler kullanılır ki adamların daha kendi panelleri yok oranın linkini bulsam içeri girerim iddaya varım, bence kendi admin paneli olan veya putty & uzak masaüstü veren bir hostinge geçmelisin. Şahsen ben güvenemem :D
Daha yeni yeni gelişmeye başlayan bir hosting şahsen arkadşıyım kurucunun sunucu verdi bana gayet memnun kaldım yani süper bir hosting. @GuvenSunucum