Müzikli Sinematik Minecraft Fragmanı

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün minecraft survival serisine başlıyorum ,başlamadan önce bir fragman yaptım sinematik olarak inşallah beğenirsiniz

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çekimleri falan çok güzel olmuş o kafa kısmından çıkma pek iyi olmamış ama geri kalanı güzel. Ayrıca bir konuda seni bilgilendirmek isterim şarkı içerisinde herhangi bir söz içeren melodilere denir, müzik ise içerisinde herhangi bir söz içermeyen melodilere denir. "Minecraft şarkısı" yerine "Müzikli Sinematik Fragman" deseydin daha doğru olurdu. Herhangi bir aşağılama amacım yoktur sadece arkadaşın yanlışı düzeltme ve bilgilendirme amacı ile yazılmıştır.

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Videonun Resminde niye Team Crafted Var ?
kapak resmi koymak için görsellerden baktım ,team crafted falan olduğunu bilseydim koymazdım değişirim şimdi sağol bilgi için:)[DOUBLEPOST=1437215738,1437215705][/DOUBLEPOST]
Çekimleri falan çok güzel olmuş o kafa kısmından çıkma pek iyi olmamış ama geri kalanı güzel. Ayrıca bir konuda seni bilgilendirmek isterim şarkı içerisinde herhangi bir söz içeren melodilere denir, müzik ise içerisinde herhangi bir söz içermeyen melodilere denir. "Minecraft şarkısı" yerine "Müzikli Sinematik Fragman" deseydin daha doğru olurdu. Herhangi bir aşağılama amacım yoktur sadece arkadaşın yanlışı düzeltme ve bilgilendirme amacı ile yazılmıştır.
Bilgi için sağol hemen şimdi değişiyorum:)[DOUBLEPOST=1437215835][/DOUBLEPOST]
bi' de şu "müziğin" linkini atsan da dinlesek
çekim süper olmuş bu arada
buyur kardeşim