(HTML - CSS - JS - PSD) Site Tasarimi Icin Goruslerinizi Alabilirmiyim ? JRZ Team !

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Elimde Olan Ve Şuanda Forumun %1 İnde Olan Bir Paneli Sunucagim.
Forumda Satis Yasaktır , Ben Bunu Satilsin Diye Koymuyorum Eger Begeni Gelirse Paylaşacagım.
Paylaşılması Diyen Arkadaşlarda Mesaj Yazarsa Sevinirim.
JrZ Team - @2015

İstedege Göre Ayarlanabilir - Kolay Ve Kullanışlı !

Düşünce Ve Yorumlarınızı Bekliyorum.
İyi Günler
HERKEZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN !​

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel tasarım ancak , renkleri daha ayrıntılı belirtebilirsin. sunucu özellikleri beyaz renkle hepsini farklı renkde yapıp değişik bir tasarım ortaya koyabilirsin :)

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Güzel tasarım ancak , renkleri daha ayrıntılı belirtebilirsin. sunucu özellikleri beyaz renkle hepsini farklı renkde yapıp değişik bir tasarım ortaya koyabilirsin :)
Olumlu Ve Forumda Bana Karşı Yapılan En Düzenli Yorum İçin Sizlere Teşekkür Ederim.
Forumda herkes Böyle Olsa Nede Güzel Olurdu :)
Yakında Version 2 Yi Yayımlayacagım Bunun İçin Biraz Süre Gerekli Malum Bayram :)
Ha Bu Arada Bayramınız Mübarek Olsun (Herkezin)
İstek Sayfa Olarak Ne Önerirsi ?

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olumlu Ve Forumda Bana Karşı Yapılan En Düzenli Yorum İçin Sizlere Teşekkür Ederim.
Forumda herkes Böyle Olsa Nede Güzel Olurdu :)
Yakında Version 2 Yi Yayımlayacagım Bunun İçin Biraz Süre Gerekli Malum Bayram :)
Ha Bu Arada Bayramınız Mübarek Olsun (Herkezin)
İstek Sayfa Olarak Ne Önerirsi ?
Site açtığına göre , hub server olacak yani belirli bir köşeye sonoyuncu'nun sitesinde oldugu gibi
survivalın 1.leri
factionun 1.leri vs vs
bu arada site başlıklı şey gerekli oldugunu düşünmüyorum , sizinde bayramınız mübarek olsun Teşekkürler :)

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Site açtığına göre , hub server olacak yani belirli bir köşeye sonoyuncu'nun sitesinde oldugu gibi
survivalın 1.leri
factionun 1.leri vs vs
bu arada site başlıklı şey gerekli oldugunu düşünmüyorum , sizinde bayramınız mübarek olsun Teşekkürler :)
herkes Hub İçin Site Açar Ancak Biz SURVİVAL Tabanlı Bir Sunucu İçin Site Açıyoruz.