Demirhann
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şu AutoRank I Upload Edermisin Bi İnceliyelim. Senin Ayarladığın Şekli.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Şu AutoRank I Upload Edermisin Bi İnceliyelim. Senin Ayarladığın Şekli.
Herkesin Kusuru Olabilir , Plugin Paketi Hazırlamama Rağmen Benimde Sıkıntı Çektiğim PLUGİNLER Var Yardımcı Olursanız SevinirimTeşekkürler , pluginer oldugumu idda etmedim ki anlamadım
Herkesin Kusuru Olabilir , Plugin Paketi Hazırlamama Rağmen Benimde Sıkıntı Çektiğim PLUGİNLER Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Demek İstedigim Bu Yazdıgın YAZIYDI![]()
ranks:
Yeni_Uye:
requirements:
time:
value: 1m //Bu Kısım 1 dk da konturol yapıyor.
ben onuninterval check: 5
Sen 5 dk da 1 kontural etmesini sağlıyosun autorankla ancak süre aralıklarında 1 dk da var belki sıkıntı bundandır denermisin bi.
PHP:ranks: Yeni_Uye: requirements: time: value: 1m //Bu Kısım 1 dk da konturol yapıyor.
interval check konuraol sıklığı değilmidi ?[DOUBLEPOST=1437215700,1437215655][/DOUBLEPOST]Sıkıntı O Mu bilmem Ama Denemkten Zarar Gelmez.ben onunne kadar sürede atlıyacagını sanıyordum be
![]()
peki denedeğimde , paylaşırım paketi bekliyor musuninterval check konuraol sıklığı değilmidi ?[DOUBLEPOST=1437215700,1437215655][/DOUBLEPOST]Sıkıntı O Mu bilmem Ama Denemkten Zarar Gelmez.
Nasıl Yani ?peki denedeğimde , paylaşırım paketi bekliyor musun![]()
Peki Bekliyorum.bir şey yokdediğin şeyi uyguladıktan sonra mesaj atarım
verdiğim log dosyasında protocolibin bir hata verdigini gördünüzmü ? cünkü bu aralar pcm ile calıstırmıyor 1.7.x olan 1.7.10 olarak gözüküyor ve giremiyorum yani sıkıntısı ne kafayı yicemPeki Bekliyorum.
Her Hnagi Bir Hata Göremedim Şahsen.verdiğim log dosyasında protocolibin bir hata verdigini gördünüzmü ? cünkü bu aralar pcm ile calıstırmıyor 1.7.x olan 1.7.10 olarak gözüküyor ve giremiyorum yani sıkıntısı ne kafayı yicem![]()
Evet Müsaitim Yolla Gelsin.protocollib yeni güncellemesi gelmişti , @Krumb069 attıgı protocolibbde düzgünce calısıyordu ancak yeni güncellemede hata vermeye başladı yeniden bi log dosyası atacam müsaitsen bakar mısın