- En iyi cevaplar
- 0
Eyvallah, hepimizin bayramı mübarek olsun.
( yorumu gördü ve üşenmeden ben bunu yazarım dedi.. Yazdı. B) )
@BurnerTroll , @TrustNoONE , @Quaris , @MineStove
Hayır sadece beğeni kasmaya çalıştı* B)Eyvallah, hepimizin bayramı mübarek olsun.( yorumu gördü ve üşenmeden ben bunu yazarım dedi.. Yazdı. B) )
sen beğenme(!) .sHayır sadece beğeni kasmaya çalıştı* B)
Doğrular ... :'Csen beğenme(!) .s
Önümüzdeki Kurban Bayramı`nda senin için kedi mi kessem ?Herkesin ve kedilerin bayramıda mübarek olsun![]()
'Kediye işkence edeni görürsem onun için çok kötü olur.'Önümüzdeki Kurban Bayramı`nda senin için kedi mi kessem ?
Ki uğraşmaya değmez 9 defa öldürmem gerecek (Kotü bir espiri olduğunu biliyorum)
Hepimizin Bayramı kutlu olsun.
9 kere öldüreceğim :sinsi:'Kediye işkence edeni görürsem onun için çok kötü olur.'
Mr.Papyon
Adresini vermeyi unutma9 kere öldüreceğim :sinsi:
Aynen gel berbarer keseriz .s .sAdresini vermeyi unutma![]()
Ben seni kesecektim ama .sAynen gel berbarer keseriz .s .s
Madem bu kadar kedi seversin sana bunları anlatayım ;Ben seni kesecektim ama .s
hz muhammed günah işleyecekken kediler buna engel olmuş satanizler bu yüzden kedileri sevmiyor diye biliyordumMadem bu kadar kedi seversin sana bunları anlatayım ;
Kedilerin hakkındaki şu şeyleri bilir miydin ?
Kediler Hristiyanlarda kutsal olarak görülür.
Kediler şeytanı Cennetten kovan hayvandır.Bu sebeble satanistler kedileri ayinlerinde kurban ederler.(Ki bu hoşuma gitmez çünkü en az senin kadar ben de kedileri severim)
Kedilere nankör derler ama hiçte değillerdir asıl nankörler köpeklerdir.
Evet köpekler sahibi için kendi yavrularını bile parçalarlar.
Kediler insanların onları beslediği zaman yüz çevirirler fazla havaya almazlar.Çünkü kediler o nimeti Allah verdi der ve Allah`a şükreder insana değil.
Yok öyle bi şeyhz muhammed günah işleyecekken kediler buna engel olmuş satanizler bu yüzden kedileri sevmiyor diye biliyordum
herkes öyle diyirdiEyvallah, hepimizin bayramı mübarek olsun.( yorumu gördü ve üşenmeden ben bunu yazarım dedi.. Yazdı. B) )
(@Adragos dan kopyaladım .s)[DOUBLEPOST=1437251522,1437251499][/DOUBLEPOST]
Yok öyle bi şey