Komut Yazdığında Komut çalışması Skript

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örneğin oyuncu servere girdi /rütbem yazıcak /ar check komutu çalışıcak bunu yaparsanız sevinirim.Bazı arkadaşlar kendin yap diyebilirm.Skript konusunda hiçbir bilgim yok.

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
u yu ü olarak yazdıysan çalışmayabilir arkadaşın kodu doğru
edit: / varmış onu da silebilirsin sanırım

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
eyw[DOUBLEPOST=1437238291,1437237927][/DOUBLEPOST]Çalışmıyo :(
Bilmiyorum. Çalışması lazım. Kodda bir sorun göremedim.
Kod:
command /rutbem:
execute player command "ar check"
olarak dene bir.[DOUBLEPOST=1437238504][/DOUBLEPOST]
u yu ü olarak yazdıysan çalışmayabilir arkadaşın kodu doğru
edit: / varmış onu da silebilirsin sanırım
U yerine Ü yazdıysa da çalışmaz doğru söylüyorsun. Ki adam Ü ile istiyormuş galiba

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Benim yazdığım kod kendi serverımda çalışıyor. Sen yazamıyorsun galiba. Bir de Eren arkadaşınkini dene o zaman

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
[16:59:38] [Thread-13/WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (rutbe.sk, line 1: command /rutbem:')
[16:59:38] [Thread-13/ERROR]: Required entry 'trigger' is missing in 'command /rutbem' (rutbe.sk, starting at line 1) (rutbe.sk, line 1: command /rutbem:')
[16:59:38] [Thread-13/ERROR]: invalid line - all code has to be put into triggers (rutbe.sk, line 2: execute player command "ar check"')[DOUBLEPOST=1437238904,1437238818][/DOUBLEPOST]@Erenbulbul çok saol